CHP'den istifa eden Serkan Küçükkuru, Muharrem İnce'ye katıldı!

TAKİP ET

Antalya'nın CHP'li İbradı belediye başkanı Serkan Küçükkuru, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Muharrem İnce'nin partisine katılacağını belirten Serkan Küçükkuru, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Antalya'nın İbradı ilçesinde iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Serkan Küçükkuru, partisi CHP'den ayrıldığını açıkladı. Muharrem İnce'ye yakınlığı ile bilinen Serkan Küçükkuru, daha önce de Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmiş ve tepki göstermişti. En son gerçekleştirilen CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıklayan ve karşı cephesinde yer aldığını belirten Serkan Küçükkuru, Muharrem İnce'nin parti kuruluşuna destek verdi.

MUHARREM İNCE'NİN EKİBİNDE

Memleket Hareketi kurucusu Muharrem İnce, partisi CHP'den istifa edeceğini ve yeni bir parti kurcağını açıklamıştı. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran İnce, 80 kişilik bir ekiple Nevşehir'de bir otelde parti ve parti tüzüğü hakkında çalışmalara başladı. Çalışmalarda Serkan Küçükkuru'nun da bulunduğu belirtildi. 

"GENEL BAŞKANIMIZ İBRADI’YA UĞRAMADI"

Serkan Küçükkuru, istifasını sosyal medyadan duyurdu. Serkan Küçükkuru istifa nedenini açıkladığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı, "Antalya’ya onlarca defa gelen genel başkanımız AKP’den aldığımız, 34 sene sonra CHP bayrağını diktiğimiz İbradı’ya, istememize rağmen hiç uğramadı. Sonra kırsaldan neden oy alamıyoruz diye yakınıyoruz. Her hafta bir gaf yapmakta etkin muhalefet yapmak yerine AKP Genel Başkanı’nın gündem değiştirmek için ortaya attığı laflara cevap vermeyi tercih edip kendi iktidar programını halka anlatmak yerine kısır bir döngüde siyaset yapmaktadır. Ben de bu durumdan rahatsız olduğum için partimden istifa ediyorum. Daha etkin siyaset yapacağına inandığım Muharrem İnce’nin başlattığı hareketle kuracağımız partide mücadele edeceğim.”