CHP Cephesinde Flaş Gelişme! Abdullah Gül CHP Adayı Mı Oluyor?

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen Abdullah Gül ve Yılmaz Büyükerşen'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı iddiaları ile ilgili, 'Bunlar bizim önümüzde duruyor' diyerek iddialara yeşil ışık yaktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen Abdullah Gül ve Yılmaz Büyükerşen’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı iddiaları ile ilgili, ‘Bunlar bizim önümüzde duruyor’ diyerek iddialara yeşil ışık yaktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son zamanların ortaya atılan en büyük iddiası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün CHP’den aday çıkacağı ile ilgili sorulara, ‘Bunlar bizim önümüzde duruyor’ diyerek yeşil ışık yaktı. 

ABDULLAH GÜL ADAY MI OLUYOR?

CNN Türk canlı yayınında Şirin Payzın’ın konuğu olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Payzın’ın sorularına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül ve Yılmaz Büyükerşen’in CHP’den aday olacağı iddiaları ile ilgili olarak söylediği sözlerle her iki isime de kapıları açık bıraktığını gösterdi. Her iki isim içinde övgü dolu sözler sarf eden Kılıçdaroğlu, ‘Bunlar bizim önümüzde duruyor’ sözleriyle hem Gül hem de Büyükerşen için kapıları açık bıraktığını gösterdi. 

‘CUMHURBAŞKANLIĞI DÖNEMİNE SAYGI GÖSTERİYORUM’

Canlı yayın konuğu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül ile adaylık konusunda bir görüşmeleri olmadığını ve kendisini sadece bir kez ziyaret ettiğini söyledi. Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı dönemine saygı duyduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, Gül’ün olabilediğince tarafsız bir Cumhurbaşkanlığı görevi yaptığını söyledi. Öte yandan Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilgili de övgü dolu sözler sarf eden Kılıçdaroğlu, her iki isim içinde kapıları açık bıraktığı görüldü.

 

CHP Abdullah Gül Kemal Kılıçdaroğlu Yılmaz Büyükerşen Aday mı oluyor CNN Türk Canlı yayın Açıklama