Cezaevinden Kaçıp 3 Kişiyi Soydu

TAKİP ET

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 4 ay önce cezaevinden kaçan bir kadın mahkumun kısa sürede 3 kişiyi soyduğu ortaya çıktı. Ardından kısa sürede yakalandığı öğrenildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 4 ay önce cezaevinden kaçan bir kadın mahkumun kısa sürede 3 kişiyi soyduğu ortaya çıktı. Ardından kısa sürede yakalandığı öğrenildi. 

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde akıl almaz bir olayın yaşandığı öğrenildi. Kent merkezinde meydana gelen olayda bir kadının girdiği bir mağazada dakikalar içerisinde 3 kişiyi çeşitli şekillerde soyduğu öğrenildi. Durum hakkında arka arkaya gelen müşteri şikayetleri sonrasında güvenlik kameraları incelendi. İnceleme sonrasında kabinin önünden müşterilerin çantasını çaldığı ve değerli para ve ürünleri çantasına attığı öğrenildi. 

Mağazada yaptığı soygunda bir kadının çantasından 500 lira çaldığı belirlendi. Eli çabuk olan hırsız kadının ardından bölgeden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştığı belirlendi. Aynı kadının birkaç gün sonra gittiği başka bir mağazadan çaldığı çanta içerisinde 30 bin lira değerinde altın bileziklerin olduğu belirlendi. Aynı bölgede bulunan bir mağazadan ise 180 lira nakit para çaldığı belirlendi. 

POLİSİN DİKKATİ SONRASINDA YAKALANDI

Bölgede vatandaşların şikayetlerinin artması sonrasında polis ekipleri konu hakkında bir araştırma başlattı. Bu süreçte bir polisin dikkatini çeken kadının güvenlik kameralarında görünen kadına benzediğini belirten polis memuru durumu kısa sürede çözdü. Şehirde yakın takip başlatan polis ekipleri yeni bir hırsızlığa yeltenen kadını kısa sürede yakaladı. Kadının çeşitli suçlardan toplam 43 adet sabıkasının olduğu ve cezaevi kaçağı olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine yeniden cezaevine gönderildiği belirlendi. 

kocaeli izmit hırsız kadın cezaevi firarisi