Cezaevinden Gelen Telefon İntiharı Önledi

TAKİP ET

Antalya'da bir süredir bunalımda olan genç kız intihar etmek üzereyken cezaevinden babası tarafından gelen telefon genç kızın intihardan vazgeçmesini sağladı.

Antalya'da bir süredir bunalımda olan genç kız intihar etmek üzereyken cezaevinden babası tarafından gelen telefon genç kızın intihardan vazgeçmesini sağladı. 

Antalya'da polisi alarma geçiren bir intihar vakasının yaşandığı tespit edildi. Muratpaşa ilçesinde bulunan falezlerde bir kadının intihar girişiminde bulunduğu bilgisinin gelmesi üzerine polis ekipleri hemen olay yerine geldiler. 

Geldikleri zaman genç kadının 30 metre yükseklikteki falezlerin üzerine çıktığı ve bu esnada atlamak için hazırlandığı görüldü. Aynı zamanda ağlayan genç kadını sakinleştirmek için polis ekipleri zaman kaybetmeden harekete geçtiler. Bölgeye herhangi bir olumsuz durumda kurtarmak için itfaiye ekipleri ile anında müdahale etmek için sağlık ekiplerinin geldiği açıklandı. Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen ikna çalışmaları çok uzun süre devam etti. 

CEZAEVİNDEN BABASININ ARAMASI İNTİHARI ÖNLEDİ

Genç kızın aynı zamanda alkollü olduğu belirlendi. Polisin ikna çabasının ardından genç kızın polisten alkol istediği ve sürekli olarak ağladığı görüldü. Bir süre sonra bir süredir cezaevinde olan babası ile telefonda konuşmak istedi. Polis harekete geçerek cezaevindeki babaya telefonla ulaştı. Cezaevinden konuşan baba kısa sürede kızını intihardan vazgeçti. Ardından ağlayarak polislere sığınan genç kızın psikolojik sorunları olduğu belirlendi.Sağlık ekiplerinin muayenesinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

cezaevi intihar antalya