Cezaevindeki Kedicikten Mektup Var!

TAKİP ET

Soruşturma kapsamında ceza evine gönderilen kedicik olarak tanınan Tülay Kumaşçı bir mektup yazdı. Tek suçunun sevmek olduğunu iddia etti.

Soruşturma kapsamında ceza evine gönderilen kedicik olarak tanınan Tülay Kumaşçı bir mektup yazdı. Tek suçunun sevmek olduğunu iddia etti. 

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen oluşuma geçtiğimiz aylarda büyük bir operasyon yapılmıştı. Yürütülen operasyon sonrasında devleti yıkma planları yapma, terör örgütü kurma, para kaçırma, cinsel taciz ve alıkoyma gibi pek çok suçtan dolayı işlem gerçekleştirilmişti. Adnan Oktar çetesi çökertilirken kedicik olarak bilinen ve ekranlarda abartılı tavırları ile dikkat çeken pek çok kadının da ceza evine gönderildiği açıklanmıştı. 

Kedicik olarak bilinen kadınlar arasında ismini en çok duyuranlardan birisi ise Tülay Kumaşçı olmuştu. Şimdilerde ceza evinde bulunan Tülay Kumaşçı bir mektup yazdı. 

'TEK SUÇUM SEVMEK'

Tülay Kumaşçı göndermiş olduğu mesaj sonrasında herhangi bir suçunun olmadığını tek suçunun ise sevmek olduğunu belirtti. Herkesin suçlu olmadığının farkında olduğunu ancak bunu bir türlü anlatamadığını özellikle belirtti. 'Sevmek neden suç olsun ki' ifadelerini kullanan Tülay Kumaşçı yaptıklarının bir suç olmadığını dile getirdi. Mektubunda 'Burada olmaktan dolayı üzgün değilim. Rabbim bana çok güzel bir keder verdi. Tek üzüntüm ve eksikliğim Adnan Bey'i görememek ve arkadaşlarımla birlikte sohbet edememek. Biz bir şekilde suçsuz olmadığımız için beraat edeceğiz. Şimdi kaldığımız koğuşta her suçtan insan var. Belki buradan çıktığım zaman bir roman yazabilirim. Burada Tuba Babuna ile birlikte kalıyoruz ve sürekli birbirimize teselli veriyoruz.' ifadelerini kullandı.

tülay kumaşçı adnan oktar kedicik mektup