Çeyrek Altın Bugün Ne Kadar - 9 Ekim Altın Fiyatları Son Durum

TAKİP ET

Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Ekim altın fiyatlarında son durum nasıl? Bugün gram altın kaç lira oldu? Çeyrek altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler. 9 Ekim 2018 güncel altın fiyatları haberimizde…

Altının gram fiyatı yeni güne yine yükselişle başladı. Yaşanan gelişmelerin ardından gram altın bugün 237,8 lira seviyelerinde denge buldu. Altının ons fiyatında Cuma günü yükseliş yaşanmıştı, ancak dolar/TL kurundaki düşüşün ardından altının gram fiyatı 235,9 lira civarına gerilemiş ve günü yüzde 0,7 düşüşle 236,2 liradan tamamlamıştı. Altının gram fiyatı bugün ise güne yükselişle başladı ve 235-239 lira bandında seyrine devam etti.

Bugün Kapalıçarşı’da çeyrek altın ise 387 Lira civarında işlem gördü. Kapalıçarşı’da Cumhuriyet altını bugün 1.586 lira bandında satılırken, altının ons fiyatı ise Cuma günü kapanış seviyesine göre yüzde 0,5 azaldı ve yüzde 1.196,8 Dolardan işlem gördü.

ALTIN PİYASALARINDA SON DURUM

Altın piyasası uzmanları başlayınca de olmak üzere Euro bölgesi tahvil piyasası ve Geçen hafta Resmi tatilde olan Çin'den Ticaret konusunda ABD verecek yanıtların Altın fiyatlarının yeni haftada yönü açısından oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Bu hafta yurtiçinde de Ödemeler dengesi ile ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson davasından karar altın fiyatları için büyük önem taşıyor.

Altının gram fiyatı Kapalıçarşı’da çeyrek altın Altın piyasası 9 Ekim 2018 güncel altın fiyatları Çeyrek altın bugün ne kadar 9 Ekim altın fiyatları Bugün gram altın kaç lira altın fiyatları bugün