Ceylin'in Katil Zanlısı Ortamın Nabzını Tutmak İçin Aileye Yakın Durmaya ve Herşeyden Haberdar Olmaya Çalışmış!

TAKİP ET

İzmir'in Ödemiş ilçesinde komşusunun evinin bodrum katında bir sandık içerisinde ölü bulunan Ceylin Atik'in ölümü ile ilgili gözaltına alınan katil zanlısı komşular hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Ceylin'in dedesi ve halası, katil zanlısının sürekli olarak kendilerine yakın durmaya çalıştığını, o gün defalarca çöp atmaya çıkarak olan biteni kontrol ettiğini ve aynı zamanda dedeye "Bir ipucu bulursan bana haber et. O kişiyi doğrayacağım." dediğini anlattı.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde komşusunun evinin bodrum katında bir sandık içerisinde ölü bulunan Ceylin Atik’in ölümü ile ilgili gözaltına alınan katil zanlısı komşular hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Ceylin’in dedesi ve halası, katil zanlısının sürekli olarak kendilerine yakın durmaya çalıştığını, o gün defalarca çöp atmaya çıkarak olan biteni kontrol ettiğini ve aynı zamanda dedeye "Bir ipucu bulursan bana haber et. O kişiyi doğrayacağım." dediğini anlattı. 

10 yaşındaki Ceylin Atik’in ölümü hakkında cinayet ve kaza ihtimalleri değerlendiriliyor. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan komşu Ş.T. hakkında Ceylin'in dedesi Mustafa Atik çok önemli detaylar verdi. Atik, Ş.T’nin o gün sık sık kendisinin yanına geldiğini ve "Bir ipucu bulursan bana haber et. O kişiyi bulursan bana ver, lime lime doğrayacağım. Bunu yapan insan olamaz." dediğini anlattı. 

15 DEFA ÇÖP ATMAYA ÇIKMIŞ
10 yaşındaki Ceylin Atik, İzmir Ödemiş'te evlerinin önünde bulunan parka oyun oynamaya çıkmış ardından da kaybolmuştu. Cumartesi günü kaybolan küçük Ceylin, bütün aramalara rağmen bulunamamış, Pazartesi günü ise Ceylin’in acı haberi gelmişti. Komşularının evinde bir sandık içerisinde ölü bulunan Ceylin Atik’in komşuları küçük kızın düşerek hayatını kaybettiğini iddia etmişti. Ceylin'in yanlarında kaldığı dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanarak gözyaşları içerisinde yaşananları anlattı. Mustafa Atik katil zanlısı hakkında "Kadın geliyor yanıma, elleri ayakları titriyor, 'Mustafa Amca, Mustafa Amca' diyor. 'Bir ipucu bulursan bana haber et' diyor. 15 sefer çöp atmaya gidiyor. İpucu olup olmadığını soruyor. 'O kişiyi bulursan bana ver, lime lime doğrayacağım. Bunu yapan insan olamaz.' dedi. 'Bu kadın olabilir' dediler ama ihtimal vermedik." dedi.

 

ceylin atik izmir ödemiş 10 yaşındaki ceylin atik ceylinin katil zanlısı