Ceylin Cinayetinde Yeni Gelişme! Mahkemede Karı Koca Birbirlerini Suçladı, Üstelik Aldatma İtirafı da Yaptı!

TAKİP ET

İzmir'de kaybolan ve 3 gün süren aramaların ardından komşusunun evinde cesedi bulunan küçük Ceylin'in ölümünde yeni gelişmeler yaşandı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan cinayette, minik kızı öldüren karı koca suçu birbirlerine attı. Katil kadın, aynı zamanda kocası ile birbirlerini aldattıklarını itiraf etti.

İzmir’de kaybolan ve 3 gün süren aramaların ardından komşusunun evinde cesedi bulunan küçük Ceylin’in ölümünde yeni gelişmeler yaşandı. Tüm Türkiye’yi yasa boğan cinayette, minik kızı öldüren karı koca suçu birbirlerine attı. Katil kadın, aynı zamanda kocası ile birbirlerini aldattıklarını itiraf etti. 

İzmir’de dedesi ile birlikte yaşadığı evden kaybolan ve 3 gün sonra da komşusunun evlerinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması dün görüldü. Küçük kızı öldüren karı kocanın mahkemede söyledikleri şok etkisi yarattı. Küçük kızı öldürdüğü iddia edilen kadın, kendisini eşinin zorladığını bu nedenle de çocuğu sandığa kilitleyerek öldürdüğünü söyledi. Karı koca mahkemede birbirlerini suçlarken, birbirlerini aldattıklarını da itiraf etti. Kadının suçladığı koca ise kendisinin bir suçu olmadığını, Ceylin’i karısının öldürdüğünü iddia etti. 

EVLERİNİN ÖNÜNDE OYUN OYNARKEN ORTADAN KAYBOLDU
İzmir Ödemiş’te dedesi ve babaannesi ile yaşadıkları evin önünden kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik’in dedesinin telefonuna 'Polise haber vermeyin; torununu öldürürüz' yazılı bir mesaj gelmiş, çocuğun kaçırıldığı anlaşılmıştı. 

KOMŞULARININ EVİNDE SANDIKTA CESEDİ BULUNDU
En son karşı apartmandaki komşularından su içerken görülen Ceylin Atik’in cesedi 3 gün süren arama çalışmaları sonucunda komşuları Serkan Türkmen'in evinde bulunuştu. Cinayetin ardından tutuklanan Şükriye Türkmen, eşi Serdar Türkmen ve Şükriye Türkmen'in halası Raziye Ö.'nün yargılanmasına dün başlandı. 

SUÇU BİRBİRLERİNE ATTILAR
Dün davanın ilk duruşması görülürken, çift mahkemede birbirlerini suçladı. Karı koca suçu birbirine atarken, aynı zamanda birbirlerini başkaları ile de aldattıklarını itiraf etti. 

izmir ödemiş cinayet ceylin atik ceylin atikin ölümü son dakika son dakika haberi