Çerkezköy'de 6'ncı Kattan Düşen Genç Anne Hayatını kaybetti

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde altıncı kattaki evinin balkonundan düşen bir çocuk annesi 25 yaşındaki Seren Aydın hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde altıncı kattaki evinin balkonundan düşen bir çocuk annesi 25 yaşındaki Seren Aydın hayatını kaybetti.

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları A 15 blok da dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda evinin balkonunda bulunan evli ve bir çocuk annesi Seren Aydın henüz bilinmeyen bir nedenle 6. kattan aşağıya düştü. Çevrede bulunan vatandaşlar genç kadının 6. kattan düştüğünü fark ederek durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Aydın'ın ilk müdahalenin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen genç kadın kurtarılamazken acı haber üzerine Genç kadının eşi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.   Seren Aydın'ın cansız bedeni olaydan sonra otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Genç kadının ölümüne ilişkin polis tarafından inceleme başlatılırken Cumhuriyet Savcısı Güray Ataş ise olay yerine gelerek inceleme yaptı. Seren Aydın’ın Çerkezköy'de bir Özel hastanede çalıştığı ve 2 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenildi.

 

son dakika tekirdağ çerkezköy seren aydın son dakika haberi