Ceren Kahyaoğlu Kimdir? Ceren Kahyaoğlu Kaç Yaşında?

TAKİP ET

Ceren Kahyaoğlu Celil Nalçakan ile olan ayrılığının hemen ardından bir anda hem magazin Hem de sosyal medyanın gündemine oturdu. Ceren Kahyaoğlu kimdir Ceren Kahyaoğlu kaç yaşında gibi soruların yanıtı haberimizde...

Magazin gündemini takip edenler tarafından Ceren Kahyaoğlu kimdir sorusu merak ediliyor ve araştırılıyor. Ünlü oyuncu Celil nalçakan ile aşk yaşayan ve birlikteliklerini son verme kararı alan Ceren Kahyaoğlu bugün Celil nalçakan’ın Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla hem sosyal medyanın hem de magazin gündeminin en üstüne oturdu. Peki Ceren Kahyaoğlu kimdir?

CEREN KAHYAOĞLU KİMDİR?

Ceren Kahyaoğlu İzmit'te 1986 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Karaoğlu pilates eğitmenliği ne merak salmış ve bir yandan da Fotoğrafçılık alanında ilerlemiştir. 2014 yılından bu yana farklı pilates stüdyoları da görev alan Kahyaoğlu 2017 yılında kendisine ait Pilates Stüdyosu açmış ve ünlü oyuncu Celil nalçakan'la birliktelik yaşamaya başlamıştır.

Ceren Kahyaoğlu kimdir Celil nalçakan Ceren Kahyaoğlu