Ceren Hindistan Mustafa Sandal'ın Aynı Zamanda Irmak Ünal'la Birlikte Olduğunu İddia Etti

TAKİP ET

Mustafa Sandal ile tanışma aşamasındayken ünlü popçunun aşk iddialarını yalanlaması üzerine yollarını ayıran Ceren Hindistan şok açıklamalarda bulundu.

Mustafa Sandal ile tanışma aşamasındayken ünlü popçunun aşk iddialarını yalanlaması üzerine yollarını ayıran Ceren Hindistan şok açıklamalarda bulundu. 

Ceren Hindistan son günlerde gündeme aşk dedikoduları ile gelmeye başladı. Geçtiğimiz yaz boşanan Mustafa Sandal ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. Ünlü popçunun yarım halde paylaştığı bir fotoğrafta ünlü güzelin olduğu iddia edilmişti. 

Ardından Ceren Hindistan geçtiğimiz haftalarda katılmış olduğu bir magazin programında samimi açıklamalarda bulundu. Mustafa Sandal ile arasında yeni bir şeylerin başladığını ikilinin tanışma aşamasında olduklarını ve konuşmaya başladıklarını anlattı. Ardından ünlü popçu tüm bu iddiaları yalanlayarak sadece samimi ve arkadaşça bir konuşma içerisinde olduklarını belirtti. 

AYNI ZAMANDA IRMAK ÜNAL'LA BİRLİKTE OLDUĞUNU ANLATTI

Mustafa Sandal ile bir aşk yoluna giren ünlü güzel Mustafa Sandal'ın açıklamalarından sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını ifade etti. Yeniden bir magazin programına katılan ünlü güzel hakkındaki aşk dedikodularına yeniden yanıt verdi. Ardından adının aşk dedikodularına karıştığı Mustafa Sandal'ın Irmak Ünal ile birlikte olduğu hatta birbirlerine özel paylaşımlar yaptıkları iddia edilmişti. Bunun ardından telefonla katılmış olduğu programda 'Mustafa bana mesaj attığında ve beni tanımaya çalıştığı sırada aynı zamanda Irmak Ünal ile birlikteymiş. Öğrendikten sonra bende daha fazla devam edemedim' ifadelerini kullandı. 

ceren hindistan mustafa sandal ırmak ünal aşk üçgeni