Cenk Tosun: İhtiyacımız Olan Tek Şey Zaman

TAKİP ET

A Milli Futbol Takımımız, 17 Kasım Cumartesi günü UEFA Uluslar Ligi B Grubu müsabakasında İsveç karşısına çıkacak. Rivada'ki tesislerde yapılan antrenmandan önce Cenk Tosun, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A Milli Futbol Takımımız, 17 Kasım Cumartesi günü UEFA Uluslar Ligi B Grubu müsabakasında İsveç karşısına çıkacak. Rivada’ki tesislerde yapılan antrenmandan önce Cenk Tosun, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İsveç karşılaşmasından galip ayrılarak UEFA Uluslar Ligi B Grubu’nda kalmak istediklerini belirten Cenk Tosun, “Güzel bir karşılaşma bizleri bekliyor. Bu karşılaşmada en büyük güvencemiz Konya taraftarıdır. Konya’nın çok coşkulu taraftarı var. Ayrıca stada da yabancı değiliz. Konya Stadı’nda çok güzel anılar biriktirdik. Konya’da oynadığımız İzlanda karşılaşması unutulmayacak bir anıdır. İsveç karşılaşması gruptaki son karşılaşma olduğuı için iki takım açısından da çok büyük öneme sahip. Bizler, grup birincisi olarak Avrupa Şampiyonasına rahat gitmek isterdik ama olmadı. Şu anki hedefimiz, B Ligi’nde kalmak. İsveç’i deplasmanda yendik. Evimizde de yenebilecek güce sahibiz.” dedi.  

Milli Takımdaki yapılanmayla da ilgili değerlendirmelerde bulunan milli futbolcu, “Milli Takım, dört gözle beklenen bir yer. Hepimiz istekli geliyoruz. Hocamızın futbol felsefesini ve bizden beklentilerini elimizden geldiğince sahaya yansıtmaya çabalıyoruz. Ama bu bir süreç istiyor. Yeni bir yapılanma mevcut. Bu yüzden ihtiyacımız olan tek şey zaman. Oynadığımız futbol göze hoş geliyor. Topun sahadaki hakimi genelde biz olsak da gol yollarında sıkıntılarımız var. Hocamızın futbol felsefesi takıma oturduğu anda milli takımın önünün açık olacağı inancındayım.” şeklinde konuştu.   

Cenk Tosun UEFA Uluslar Ligi İsveç Konya Milli Takım