Çene Estetiği İçin Gelmişti, Şimdi Deri Kaybından Ölmek Üzere

TAKİP ET

Özel bir klinikte bir dizi estetik operasyonlar geçiren genç kızın kaptığı bir bakteri sonrasında tüm derisi hızla erimeye başladı. Genç kızın durumu her geçen gün ciddiyetini koruyor.

Londra'da eğitim gören Suudi asıllı bir genç kız iki yıl önce Türkiye'ye geldi. Çene estetiği, burun estetiği ve yağ aldırma operasyonlarının yanı sıra kalça estetiği olmak istediğini dile getirdi. Sosyal medyada özellikle çok popüler olan estetik değişimleri izleyen genç kız hayatında büyük bir değişim istedi. 

Sosyal medya üzerinden yaptığı araştırmaların ardından İstanbul'da özel bir muayenesi olan doktor ile anlaştı. Ardından annesi ve kız kardeşi ile 2015 yılının Temmuz ayında İstanbul'a geldi. Ameliyatı olmak üzere cerrah ile görüşmeler yaparak yaptırmak istediği tüm operasyonları ardı ardına sıralamış oldu. 

DERİSİ ERİMEYE BAŞLADI

Tüm operasyonlar için 10 bin dolara anlaştı. Ardından özel bir hastanede yapılan tetkiklerin ardından bir sıra ameliyata girdi. Ancak ameliyatların sona ermesi ve narkozun etkisinin son bulması ile birlikte genç kızın durumu ağırlaşmaya başladı. Vücudunda morarmalar ve çürümeler meydana gelmeye başladı. 

Durumunun ağırlaşmasının ardından aile konsolosluktan yardım istedi. Genç kızın başka hastaneye nakil olması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Bu süreç içerisinde derisinin ameliyat sırasında ya da sonrasında kaptığı bir bakteri sebebiyle erimeye başladığı öğrenildi. Bu erimenin ardından 59 operasyon daha geçirdiği öğrenilen genç kız kendi başına hayatını sürdüremiyor. Ailesi ise doktordan şikayetçi olurken konu yargıya taşındı. Genç kızın bedeni erimeye devam ediyor. 

çene estetiği deri kaybı suudi genç