​​​​​​​Cenaze için geldikleri şehirde kaza yaptılar! 2 kişi öldü 3 kişi yaralı

TAKİP ET

​​​​​​​Giresun'un Bulancak ilçesine akrabalarının cenazesi için gelenlerinde aralarında bulunduğu araç ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı.

Meydana gelen kaza, akşam vakitlerinde Bulancak Karadeniz Sahil Yolu’nun Fatoğlu bölgesinde yaşandı. Sürücüsünün kim olduğu henüz bilinmeyen 34 FJY 737 plakalı aracın, yan yoldan ana yola giriş yapmakta olan ve Giresun yönünde hareket halindeki Nikolos G. kontrolünde bulunan Gürcistan plakalı TIR ile çarpıştı. 

2 KİŞİ KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

Araçta yer alan Atilla Bektaş ve Hayri Çıplakçöke olay yerinde yaşamını yitirirken, Melek Bektaş, Cemile Çıplakçöke ve Firdevs Akbulut ise kazada yaralandı. Yaralılar, ihbarın üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sevk edildiği Bulancak Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

CENAZE İÇİN GELDİKLERİ ŞEHİRDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Araçtakilerin, yakalandığı hastalık sebebiyle yaşamını yitiren akrabaları Bulancak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aydın Akbulut’un cenazesi merasimi için Erzurum’dan Giresun’a geldikleri ortaya çıktı. Ekipler olay hakkında başlatılan soruşturmaya halen devam ediyor.

giresun