Cemil İpekçi'den Şaşırtan İtiraf: "Cinsel İlişki Teklif Eden Kadınlara"

TAKİP ET

Ünlü modacı Cemil İpekçi özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Cemil İpekçi cinsel hayatı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kadınlara karşı artık musluk kapandı" ifadelerini kullandı.

Ünlü modacı Cemil İpekçi odaları altına yetişkin postaya röportaj vardı. Samimi açıklamalarda bulunan 70 yaşındaki modacı, "Bir kadın cinsel ilişki için yanıma geldiğinde 'Artık musluk kapandı' diyorum"  diye konuştu.

"EŞCİNSELLİK HAKKINDA AĞZIMIZI AÇSAK TÜRKİYE KARIŞIR"

Posta gazetesine verdiği röportajda cinsel tercihleri hakkında da konuşan modacı Cemil İpekçi, 'Türkiye'de eşcinseller bunu açık bir şekilde yaşasa da bu konuda sizin gibi açık bir şekilde neden konuşamıyor?' sorusuna "Hayatım konuşmasalar bile onlar yine ortada. Görünürler. Bir de hiç görünmeyen, çok yüksek makamlarda, çok zengin olup evli ve dört çocuk yapmış olanları var. Allah vermeye, o konuda bir ağzımızı açsak zaten Türkiye karışır.” yanıtını verdi.

"KADINLARA 'ARTIK MUSLUK KAPANDI' DİYORUM"

Yanına hoşlanmadığı biri geldiğinde kibar bir dille geri çevirdiğini söyleyen ünlü modacı, "Valla erkekler kadınlara göre daha utangaç bence. Kadınlar üç kadehten sonra direkt "Benimle birlikte olur musun?" diyerek geliyor. Ben de, "Çok özür dilerim, eskiden belki olurdu ama artık musluk kapandı. O yüzden seni sadece yanaklarından öpebilirim" diyorum. Eğer gelen bir erkekse ve hoşlanmamışsam ona da hemen, "Yavrum, evladım" diyorum. O mesajı alıyor zaten. Nazikçe mesafemi koyuyorum yani. Ama benim zaten bu saatten sonra gerçek bir birliktelik yaşamam çok zor." dedi.

 

modacı cemil ipekçi açıklama röportaj son dakika