Cemal Kaşıkçı'nın Kaybolma Olayında Bir Son Dakika Gelişmesi Daha: Az Önce Savcı Görevlendirildi

TAKİP ET

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması olayı ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Son olarak emniyet güçleri tarafından 150 güvenlik kamerası görüntüsünün incelendiği ve 7 şüphelinin belirlendiği açıklanmıştı. Yaşanan son dakika gelişmesi değilse Suudi konsolosluğundaki işlemler için bir Başsavcı vekili ve bir savcının görevlendirildiği belirtildi.

NTV de yer alan habere göre Güvenlik güçleri Suudi Arabistan Konsolosluğu gören 2 kamera olduğunu belirledi. 150 Kamera görüntüsünün incelenmesi sonucunda 7 şüphelinin tespit edildiği açıklandı. Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye gelen 7 kişi Türkiye'de iki buçuk üç saat kaldı. Belirlenen 7 şüphelinin Kaşıkçı konsolosluğa girmeden 30 dakika önce konsoloslara geldiği ve saat 14.00 sıralarında ayrıldığı güvenlik birimlerinin yaptığı tespitler arasında yer alıyor. Ayrıca konsolosluktan çıkan üç aracın farklı yönlere gittiği ve bu araçların ikisinin plakasının belirlendiği da gelen bilgiler arasında yer aldı.

SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

Suudi Arabistan'ın İstanbul başkonsolosluğuna girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Washington Post Yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın alıkonuldu iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında konsoloslukta adliye işlemleri yürütmek üzere bir Başsavcı vekili ve bir Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi.

son dakika cemal kaşıkçı son dakika haberi son dakika gelişmesi savcı