Cemal Kaşıkçı'nın Dini Nikahlı Eşi Varmış

TAKİP ET

Ortaya atılan iddialar çerçevesinde öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın mısırlı bir kadın ile dini nikah kıydığı öğrenildi.

Ortaya atılan iddialar çerçevesinde öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın mısırlı bir kadın ile dini nikah kıydığı öğrenildi. 

Ünlü gazeteci Cemal Kaşıkçı geçtiğimiz ay feci şekilde öldürülmüştü. Bunun üzerine cinayet üzerine soruşturma devam ediyor. Ancak cesedi henüz bulunmadığı için hala tartışmalar devam ediyor. Bunun üzerine cesedi bulunmayan ünlü gazeteci hakkında şok bir iddia daha ortaya atıldı. 

Washington Post tarafından hazırlanan bir haber sonrasında ünlü gazetecinin dini nikahlı bir eşinin olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine mısırlı kadının ismi açıklanmazken Cemal Kaşıkçı ile dini nikahı kıydığını iddia etmesi dikkat çekti. Bunun üzerine bir müslüman ile evlendiği için yasal haklarının tanınmasını istediğini özellikle belirtti. 

AİLESİ İDDİALAR HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMEDİ

İmam nikahlı olduğu iddia edilen eşi hakkında da özel görüntülerinin ortaya çıktığı belirlendi. Bunun ardından ismi açıklanmayan mısırlı kadının yıl içerisinde kendi içerisinde düzenledikleri sade bir tören ve dini tören ile birlikte evlendiklerini iddia etti. Evliliğini bunca zaman sonra açıklamasının asıl amacının bir müslümanın eşi olarak tanınmak istemesine ve tüm haklarını almak istediğine bağladı. İddialar sorulduğu zaman ise gazetecinin ailesi konu hakkında yorum yapmak istemediklerini belirttiler. Ayrıca mesajlaşmalar ve düğün törenine ait olan fotoğrafları yayınlayarak iddiaları kuvvetlendirdi. Ünlü gazetecinin nişanlısı ise böyle bir kadının varlığından haberdar olmadığını belirtti.

cemal kaşıkçı dini nikahlı eş şok iddia