Cemal Kaşıkçı Cinayetinin Emrini Prens Selman Vermiş

TAKİP ET

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Mike Lee yaptığı açıklamalarda gelen istihbarata göre ölüm emrinin Prens Selman tarafından verildiğini açıkladı.

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Mike Lee yaptığı açıklamalarda gelen istihbarata göre ölüm emrinin Prens Selman tarafından verildiğini açıkladı. 

Çok konuşulan Cemal Kaşıkçı cinayetinin ardından soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü gazetecinin cesedi hala bulunamadığı için arama çalışmaları devam ediyor. Bunun üzerine cinayet zanlılarının cezalandırılması için hükümet her yolu denediğini ve işin peşini bırakmadıklarını ifade etmişti. 

ABD'li yetkililerde cinayet zanlıları ile birlikte emrin kim tarafından verildiğinin mutlaka araştırılması ve bulunması gerektiğini ifade etmişlerdi. Bu konuda soruşturma devam ederken ABD'li senatör Lee tarafından ünlü gazetecinin ölümü hakkında yeni bir açıklama yapıldı. Emrin bizzat prens Selman tarafından verildiğini ve bu durumdan emin olduklarını anlattı.

EMİR PRENS SELMAN TARAFINDAN VERİLMİŞ

Yaptığı açıklamalar çerçevesinde Trump tüm istihbarat ve delilleri incelediklerini ve değerlendirdiklerini açıklamıştı. Bunun ardından Lee açıklamalarında bu açıklamaların kesinlikle doğru olmadığını ve yeteri kadar araştırmanın yapılmadığını iddia etti. İstihbarat çalışmalarının kendi içerisinde değerlendirildiğini ve inceleme fırsatı bulduğunu anlatırken tüm göstergelerin emri Veliaht prens Selman tarafından verildiğini gösterdiğini dile getirdi. Bunun üzerine gerekli çalışmaların yapılmadığını dile getirirken yargılama sürecinin bu yönde başlamasını istedi. 

cemal kaşıkçı kral selman