Cemal Kaşıkçı Cinayetinde Yalova Sırrı Çözüldü

TAKİP ET

Cemal Kaşıkçı cinayeti soruşturması devam ederken bu süreç içerisinde Yalova'da neden arama yapıldığı konusunda sır perdesinin aralandığı öğrenildi.

Cemal Kaşıkçı cinayeti soruşturması devam ederken bu süreç içerisinde Yalova'da neden arama yapıldığı konusunda sır perdesinin aralandığı öğrenildi. 

Vahşi bir şekilde öldürülen Cemal Kaşıkçı cinayeti soruşturması hala devam ediyor. Bunun üzerine cesedine hala ulaşılamadığı için soruşturmanın derinleştirildiği ifade edildi. Bugün gelen bilgilere göre Yalova'da bulunan bir Termal ilçesinde bulunan villa içerisinde polis ekipleri tarafından arama yapıldı. Arama yapılmasının asıl amacının ise Cemal Kaşıkçı'nın cinayeti olduğu açıklanmıştı. 

Sabah saatlerinde bölgede geniş güvenlik önlemleri alınarak güvenlik güçleri tarafından arama yapıldı. Bu aramanın ardından neden Yalova olduğu merak konusu haline gelmişti. Aramalar tamamlanırken aramanın asıl sebebi ortaya çıktı. 

TELEFON GÖRÜŞMELERİ ORTAYA ÇIKTI

2 Ekim tarihinde feci şekilde öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın ölümünün ardından infaz timi içerisinde yer alan kişilerden birisinin cep telefonu kayıtlarında dikkat çekici bir detaya rastlandı. Yalova'da kiralanan villanın sahibi ile cep telefonu ile bir görüşmesinin olduğu öğrenildi. Cep telefonu kayıtlarının ortaya çıkarılmasının ardından cinayet günü görüşmenin gerçekleştiği belirlendi. Ancak söz konusu iş adamının son iki aydır Türkiye'ye gelmediği belirlendi. Görüşmenin ayrıntılarının kamuoyu ile paylaşılmadığı belirlendi. Villa soruşturması devam ederken bölgede bulunan villanın içerisinde prens Selman'ın fotoğraflarının bulunması soruşturmanın derinleştirilmesini sağladı. Konu hakkında araştırmalar devam ediyor. 

yalova cemal kaşıkçı arama