Cemal Kaşıkçı Cinayetinde Şok Yaratan Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

Cemal Kaşıkçı cinayetinin ardından binlerce saatlik kamera görüntüsü incelemeye alındı. Ardından ülkeye gelen 15 kişilik ekibin tüm adımları öncesi ve sonrası olmak üzere güvenlik kameralarından adım adım tespit edildi. Yeni görüntülerin ortaya çıktığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı tarafından yapılan son haberlere göre ünlü gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini gerçekleştirilen infaz ekibinin yeni ve hiç bir yerde olmayan görüntülerinin olduğunu açıkladı. Ardından şimdiye kadar infaz ekibi hakkında hiç görülmemiş yeni fotoğraflar ortaya çıkmaya başladı. Vahşi cinayetin işlenmiş olduğu başkonsolosluk binasına giriş ve çıkışları sırasında görüntülenen infaz ekibinin yeni fotoğraflarının cinayet soruşturmasının seyrinin değiştirmesinde son derece etkili olacağı düşünülüyor. 

İddialara göre veliaht Prens Selman'ın bir emri sonrasında Türkiye'ye özel bir uçakla gelen 15 kişilik infaz ekibi kurdukları korkunç tuzak sonrasında planlı bir şekilde başkonsolosluk binasında ünlü gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı vahşi bir şekilde öldürmüşlerdi. Cinayetin ardından ünlü gazetecinin cesedine hala ulaşılamadı. Suudi Arabistan önce cinayet iddialarını reddetmiş ancak sonrasında cinayetin işlendiği kabul edilmişti. Tüm bunların ardından iş birliği yapmayı reddeden Suudi Arabistan infaz timi hakkında bir açıklama yaparak içlerinden birkaç kişi hakkında idam istemişti. 

FOTOĞRAFLAR CİNAYETİ ADIM ADIM GÖSTERDİ

Cinayetin ardından Atatürk Havalimanından başlamak üzere Levent ve Sultanahmet bölgelerinde bulunan 80 farklı noktadan güvenlik kameralarının görüntüleri alınmıştı. 3 bin 500 saatlik görüntü tek tek incelenirken hala çalışmaların devam ettiği ifade edildi. Görüntüler üzerinde infaz timinin cinayet öncesi ve sonrası tüm adımları incelemeye alındı. 

Havalimanından çıktıktan sonra otele yerleşen infaz timi ekipleri ardından sırasıyla farklı zamanlarda ancak arka arkaya başkonsolosluk binasına geldiler. Sonrasında içlerinden Tuğgeneral Mustafa Mohammed M. Almadani cinayeti işledikten sonra Cemal Kaşıkçı'nın kıyafetlerini giyerek takma sakal ve bıyık ile birlikte konsolosluk binasından çıkış yaptı. Elinde siyah bir poşetle çıktıktan sonra ticari taksiye binerek Sultanahmet'e gittiği öğrenildi. Ardından Sultanahmet'te bulunan camide üzerini değiştirerek tekrar çıkış yaptığı öğrenildi. Konu hakkında soruşturma ve incelemeler devam ediyor. 

cemal kaşıkçı cinayet yeni görüntüler