Cemal Kaşıkçı Cinayetinde Korku Filmini Aratmayan Detaylar Belirlendi!

TAKİP ET

Cemal Kaşıkçı cinayetinin soruşturması devam ederken cesedin yok edilmesi için yapılan planların adeta korku filmlerini anımsatması kan dondurdu.

Cemal Kaşıkçı cinayetinin soruşturması devam ederken cesedin yok edilmesi için yapılan planların adeta korku filmlerini anımsatması kan dondurdu. 

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından cesedinin bulunması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Soruşturma tüm hızıyla devam ederken ünlü gazetecinin öldürüldükten sonra cesedinin zaman kaybetmeden öldürülmesi için yapılan planın detayları adeta kan dondurdu. 

Yapılan araştırmalar sonrasında konsolosluğa giren Cemal Kaşıkçı'nın çok zaman kaybetmeden başına poşet geçirildiği ve ardından boğularak öldürüldüğü öğrenildi. Başına poşet geçirildikten sonra öldüğünden emin olunan Cemal Kaşıkçı'nın parçalanması planlanıyordu. Ancak ortada delil bırakmak istemeyen katiller herhangi bir yere kan sıçramasını engellemek için korku filmlerini aratmayan bir plan yapıldı. 

VÜCUDUNDAKİ KAN ŞIRINGA İLE ÇEKİLMİŞ

Kan akmasını engellemek için damarından girilen bir şırınga ile birlikte tüm kanın çekildiği ve ardından lavabo giderinden akıtıldığı öğrenildi. Ardından tüm kanın çıktığından emin olan Suudi adli tıp uzmanı Tubaigy ünlü gazetecinin cesedini parçalara ayırmaya başladı. Yanında cinayet için özel jetle birlikte tıbbi malzemeler getirdiği ortaya çıktı. Havalimanında x ray cihazından geçerken 15 kişilik infaz timinin yanında neşter ve şırınga olduğu da öğrenildi. Başkonsolosun odasına serilen naylonun üzerinde ünlü gazetecinin cesedinin parçalara ayrıldığı belirlendi. Konsolosluk bahçesinde bulunan kuyu içerisinde arama yapılmasına hala Suudi yetkililer tarafından izin verilmediği öğrenildi. Konu hakkında soruşturma devam ediyor 

cemal kaşıkçı suudi haberler son dakika