Cemal Kaşıkçı Cinayeti Hakkında Şok Açıklama

TAKİP ET

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı tarafından Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda şok açıklamalar yapıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı tarafından Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda şok açıklamalar yapıldı. 

Akparti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından yapılan açıklamalar sonrasında ünlü gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cinayeti konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu. Cinayet itirafının ardından ünlü gazetecinin cesedinin akıbeti konusunda henüz bir açıklama yapılmamış olması büyük tartışmalara neden olmuştu. Cesedin bulunması için çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiği öğrenildi. 

Akparti tarafından bugün yapılan açıklamalar sonrasında Kaşıkçı cinayeti ile ilgili önemli değerlendirmeler yapıldı. Özhaseki açıklamalarında 'Yapılan cinayeti kısa sürede ortaya çıkardık. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Yaptığımız çalışmalar sonrasında elde edilen bulgulara göre adamı kaç dakikada nasıl işkence yaparak öldürdüklerini ve sonrasında ne kadar sürede parçaladıklarını öğrendik. Ses kayıtları elimizde. Büyük bir rezalet olduğunu düşünüyoruz' ifadelerini kullandı.

TUZAĞIN İÇERİSİNE TÜRKİYE ÇEKİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Cemal Kaşıkçı'nın yaptığı değişim açıklamalarından memnun olmadığını ortaya koyan Arap hükümetinin bu konuda bir suikast hazırladıkları ortaya çıktı. Ortaya atılan bazı iddialar çerçevesinde Cemal Kaşıkçı suikastının aslında olaydan 3 hafta önce hazırlandığı ve doğru zaman için beklendiği kaydedildi. Türkiye'de cinayetin işlenmesinin asıl nedeni ülkeye tuzak kurmak olduğu ifade edildi. Yapılan cinayetin Türkiye üzerine kalması be güvensiz bir Ortadoğu ülkesi olarak lanse edilmesi için gereken kumpasın kurulduğu ancak buna rağmen herhangi bir başarı sağlanamadığı tespit edildi.

ak parti cemal kaşıkçı cinayet şok açıklama