Cem Küçük'e Ahmet Hakan Şoku!

TAKİP ET

Ahmet Hakan'ın darp edilmesine ilişkin soruşturma kapsamında Star Gazetesi yazarı Cem Küçük'ün ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Ahmet Hakan'ın saldırıya uğramasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında savcılık, hükümeti yakınlığı ile bilinen Star Gazetesi yazarı Cem Küçük'ün ifadesinin alınmasına karar verdi. Ahmet Hakan’ın darp edilmesine ilişkin soruşturma kapsamında Star Gazetesi yazarı Cem Küçük'ün ifadesinin alınacağı öğrenildi. Küçük, 9 Eylül'de yazdığı yazısında Ahmet Hakan için “İstesek sinek gibi ezeriz, merhamet ettik de hayattasın” demişti. Cem Küçük, 9 Eylül’deki yazısında "Şizofrenik ve PKK’lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan" adlı yazısında ağır hakaretler yapmıştı. Küçük, bu yazısında Ahmet Hakan'ı tehdit de etmişti. Küçük, “7 Haziran seçimleri öncesi PKK’nın baş propagandisti Ahmet Hakan’dı. Bunu bilmeyen yok. Türk milleti Coşkun’un tüm ihanetlerini kaydetti ve elbette bedelini ağır ödetecek” diyen Cem Küçük’ün yazısındaki tehdit bölümü şöyleydi:”Şizofreni hastaları gibi hâlâ kendini Hürriyet’in Türkiye’yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun.”

ahmet hakan saldırı ahmet hakan saldırı görüntüleri ahmet-hakan cem küçük gazetecilik hükümet yanlısı hükümetin gazetecileri türkiyede gazeteci olmak türkiyede gazetecilik yandaş medya yandaş olmak