Çekya Yasta! Sparta Prag Taraftarlarından Ah De Vefa

TAKİP ET

Süper Lig 30. haftada İstikbal Mobilya Kayserispor ile deplasmanda karşılaşan Aytemiz Alanyaspor'un 7 futbolcusu karşılaşmadan sonra kiraladıkları VİP minübüs ile Alanya'ya dönerken Antalya – Alanya karayolunda Alanya'ya sadece 5 km kala trafik kazası geçirmiş ve Aytemiz Alanyaspor'un Çek asıllı futbolcusu Josef Sural yaşamını yitirmişti.

Süper Lig 30. haftada İstikbal Mobilya Kayserispor ile deplasmanda karşılaşan Aytemiz Alanyaspor’un 7 futbolcusu karşılaşmadan sonra kiraladıkları VİP minübüs ile Alanya’ya dönerken Antalya – Alanya karayolunda Alanya’ya sadece 5 km kala trafik kazası geçirmiş ve Aytemiz Alanyaspor’un Çek asıllı futbolcusu Josef Sural yaşamını yitirmişti.

Sparta Prag taraftarları, eski futbolcuları Josef Sural’ın elim bir trafik kazası sonucunda yaşamını yitirmesiyle yasa boğuldu. Eski futbolcuları için büyük bir ah de vefa örneği gösteren taraftarlar, stadyumun dışında Josef Sural için hazırlanan özel duvarda Josef Sural’ı andı.  

Ayrıca genç futbolcu Josef Sural’ın trafik kazasında yaşamını yitirmesi Çekya’yı yasa boğdu. Sparta Prag taraftarları, 2 yıl Sparta Parag formasını giydikten sonra Aytemiz Alanyaspor’a transfer olan eski futbolcuları Josef Sural’ı özel duvarın önüne mumlar bırakarak ağırladılar.

Josef Sural’ın eski takımlarından bir başka Çek ekibi Slovan Liberec, 4 Mayıs tarihinde oynayacağı Slavia Prag karşılaşmasından önce Josef Sural için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını bildirdi. Böylelikle Slavia Parag’da trafik kazasında yaşamını kaybeden genç oyuncuyu anmış olacak.

Aytemiz Alanyaspor Josef Sural Sparta Prag Çekya Slavia Liberec son dakika haber