Ceceli ve Kutluay, AKP'yi Reddetti!

TAKİP ET

AKP'nin 1 Kasım seçimleri için Mustafa Ceceli ve İbrahim Kutluay'a teklif götürdüğü ancak kabul edilmediği iddia edildi.

İddialara göre Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul ve Ankara'da ilgi gören ünlü isimleri aday göstermek istedi. Yapılan çalışmalar sonucu Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay'ın ismi belirlendi. Yine iddialara göre teklif götürülen Kutluay, milletvekilliği önerisini kabul etmedi ve şuanda siyasete girmeyi düşünmediği cevabını verdi. Milletvekilliği için düşünülen bir başka isim ise Mustafa Ceceli oldu. Ceceli'nin Ankara'dan aday olması düşünüldü. Ancak Ceceli de teklife sıcak bakmadı. Genel Merkeze yakın bir Twitter hesabı Ceceli'ye adaylık teklifini yazınca, şarkıcı açıklama yapmak zorunda kaldı. Ceceli,  “Milletvekili adaya falan değilim arkadaşlar. Yazmış birileri kafasına göre bayağı sesli güldüm görünce.” şeklinde paylaşımda bulundu.

1 kasım seçimleri akp adayları akp 1 kasım akp 1 kasım milletvekili adayları ibrahim kutluay ibrahim kutluay akp mustafa ceceli mustafa ceceli akp