Çatı Katı Aşk'ın Ayşen'i diziden ayrıldı mı? 

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çatı Katı Aşk'ta Ayşen karakterine can veren Ezgi Şenler'in diziden ayrılıp ayrılmadığı izleyici tarafından merakla araştırılıyor.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çatı Katı Aşk’ta Ayşen karakterine can veren Ezgi Şenler’in diziden ayrılıp ayrılmadığı izleyici tarafından merakla araştırılıyor. Dizinin reytinglerinin düşmesi ve yayın günü değişmesine rağmen bir türlü istenen sonucun alınamaması üzerine başrolde önemli bir değişiklik kararına gidildi. Peki, Ezgi Şenler diziden ayrıldı mı? Ezgi Şenler’in yerine diziye hangi oyuncu dahil oldu? İşte detaylar…

Ezgi Şenler Diziden Neden Ayrıldı?

Yaz aylarında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Çatı Katı Aşk dizisinde önemli bir değişiklik kararına gidildi. Dizinin başrol oyuncularından olan ve ‘Ayşen’ karakterine can veren ünlü oyuncu Ezgi Şenler’in dizi kadrosundan ayrıldığı öğrenildi. Kanalın en düşük reyting alan dizilerinden biri olan ve gün değişikliğine rağmen reytinglerde istenen başarıyı yakalayamayan dizide önemli bir değişiklik kararı verildi. Yapım ekibinin aldığı karar sonucunda dizinin başrol oyuncularından olan Ezgi Şenler’in diziye veda ettiği öğrenildi.



Selin Şekerci Dahil Olacak

Dizinin izleyicileri sık sık başrol oyuncuları Ezgi Şenler ve Furkan Andıç’ın uyumsuzluğuna dikkat çekerken yapım ekibinin değişikliğe gitmeye karar verdiği ve Ezgi Şenler yerine başrol olarak Selin Şekerci’yi transfer etmeye karar verdiği öğrenildi. Daha önce Kaçak Gelinler dizisinde Furkan Andıç ile partner olan Şekerci’nin diziye yeni bir enerji getireceği düşünülüyor. 



Kanal Dizi İçin Final Kararı Alabilir

Çatı Katı Aşk dizisinin istenen reyting sonuçlarına ulaşamaması sebebiyle Kanal D’nin diziye devam etmeme kararı aldığı iddia edildi. Kanal ile 15 bölümlük sözleşmesi olduğu tahmin edilen dizinin 15. bölüme kadar reytingleri arttırmaya çalışacağı reytinglerin artmaması halinde ise kanalın dizi için final kararı alacağı belirtildi. 


 

çatı katı aşk ezgi şenler