Çarşaflı Kişinin Kıllı Elleri Olayı Çözdü

TAKİP ET

Diyarbakır'da çarşaf giyen bir adam market soydu. Ancak kaçış sırasında ellerindeki kıldan şüphelenen bir taksi şoförünün ihbarı ile kısa sürede kıskıvrak yakalandı.

Diyarbakır'da tanınmamak için çarşaf giyen bir kişi elindeki kuru sıkı tabanca ile birlikte bir markete girdi. Marketi soymak isteyen kişi markette bulunan ve kendisine engel olmak isteyen çalışanları tartakladıktan sonra kasada bulunan 15 bin lirayı alarak gözden kayboldu. Önüne gelen ilk taksiye binerek gitmek istediği yere gitti. Ancak inmeden önce para verirken çarşaflı kişinin ellerindeki kılları gören taksici durumdan şüphelendi. 

Taksicinin dikkati sonrasında hırsız kısa süre içerisinde paralarla yakalandı. Bu aşamada polis tarafından cadde üzerindeki güvenlik kameraları incelemeye alınmıştı. Çarşaflı adamın cadde üzerinde elindeki paralarla birlikte kaçma anı kameralara yakalandı. 

ELLERİNDEKİ KIL ELE VERDİ

Markete giren Tayfun S. isimli hırsız marketteki kişileri kuru sıkı tabanca ile korkuttuktan sonra tartaklamayı ihmal etmedi. Bunun ardından kasada bulunan 15 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Bir süre yaya olarak kaçtıktan sonra önüne gelen taksiye binmek istedi. Ancak taksiciye para verdiği sırada çarşaflı kadın olduğu düşünülen kişinin ellerindeki kıllar dikkatini çekti. Hemen polisi arayarak durumu anlattı ve çarşaflı bir erkek olduğu ihbarını verdi. 

Polis harekete geçerek çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Taksicinin dikkati ve sonrasında yaptığı ihbarın ardından 10 dakika sonra soyguncu elindeki paralarla birlikte yakalandı. Yapılan incelemelerde aynı marketin zincir şubesinde daha önce yaklaşık bir yıl kadar çalıştığını tespit etti. 

diyarbakır market soygunu çarşaflı adam taksici