Çarpışma 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çarpışma Reyting Sonuçları Kaçıncı Sırada?

TAKİP ET

Çarpışma 1. bölüm bu akşam Show TV'de ekranlara geldi. İlk bölümüyle izlenme rekorları kıran dizi izleyenler Çarpışma 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtını aramaya başladı. Peki, Çarpışma 2. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'de Çarpışma dizisi bu akşam başladı. Çarpışma ilk bölümde Kocasının kumar borcu yüzünden Zeynep zor durumda. Yaptıkları son operasyonun ardından başkomiser Kadir de müdürün gazabına uğradı. Cezaevinden çıkan Kerem ise iş aramaya başladı ancak hiçbir yerde olduğu gibi bir iş bulamadı. Sonunda kızı ve karısı ile birlikte maça gitmeyi Başaran Kadir hayatının kabusunu yaşadı. Maç sonunda düzenlenen canlı bomba saldırısı sonucunda başkomiser Kadir'in Bütün dünyası başına yıkıldı. Peki, çarpışma 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇARPIŞMA 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çarpışma 2. Yeni bölüm fragmanı Şu anda yayınlanmadı. Show TV'de çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız.

 

Çarpışma 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı Çarpışma Reyting Çarpışma Reyting Sonuçları çarpışma 1 çarpışma 2 bölüm fragmanı çarpışma ilk bölüm çarpışma 1. bölüm