Çanta içinde bir bebeğin ölü bedeni bulundu! Anne ve babası tutuklandı

TAKİP ET

Uşak'ta boş bir arazide çanta içinde ölü bir halde bulunan bebeğin anne ve babası çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi. 

18 Ocak tarihinde meydana gelen olay, Uşak‘ın merkeze bağlı Fatih Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre R.H., çiftliğin karşısında yer alan tarla kenarında çanta içinde bir bebek cesedi buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarlar edilmesinin ardından olay yerine polis ekipleri gönderildi. 

POLİSLER OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI 

Yapılan araştırmanın ardından bebeğin cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna sevk edilirken, olay hakkında Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Olay yerinin yakınlarında bulunan güvenlik kamerası incelemeleri gerçekleştirilen polis ekipleri aynı anda da Uşak ve çevre illerde doğum yapan kadınları araştırdı. 

Yeni doğum gerçekleştiren aileleri mercek altına alan ekipler, 4 Ocak günü Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan bir bebeğin nüfus kayıtlarının yapılmadığını fark etti. Bebeğin annesinin Uşak’ta ikamet ettiğini tespit eden polis ekipleri anne K.G.’nin evine giderek bebeği olmadığını fark edildi. 

K.G.’nin ifadesinden sonra yine Uşak’ta yaşayan bebeğin babası olduğu iddia edilen S.D. de ekipler tarafından gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan zanlılar sosyal medya üzerinden tanıştıklarını, yaklaşık 1 senedir ilişkileri olduklarını, K.G.’nin Bartın’da yaşadığını fakat zaman zaman Uşak’a gelerek S.D. ile beraber yaşadıklarını ve evlilik dışı olan çocuğa bakmaktan korktukları için 5 Ocak tarihinde bebeği oraya bıraktıklarını ifade ettiler. 

uşak bebek anne-baba