Canlı Yayında İntihar Etti!

TAKİP ET

Konya'da sosyal medya üzerinden açtığı canlı yayında arkadaşlarıyla sohbet ettikten sonra ip hazırlayarak canlı yayında kendisini asan genç adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sosyal medya üzerinden açılan canlı yayınlar dün akşam saatlerinde bir intihara sebep oldu. Konya'da bir kişi sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın açtı. Bunun ardından canlı yayında herkesin gözü önünde intihar etti. Konu hakkında polis tarafından soruşturma açıldığı öğrenildi. 

Merkez Selçuklu ilçesinde Binkonutlar Mahallesinde meydana gelen korkunç olay sonrasında sosyal medya adeta birbirine girdi. Sabah karşı 04:00 saatlerinde meydana gelen olay sonrasında yatağından kalkıp mutfağa su içmek için giden 30 yaşındaki bir kişi sosyal medya hesabı üzerinden bir canlı yayın açtı. Bir süre canlı yayına katılan arkadaşları ile sohbet etti. Sohbetin ardından herkesi şaşırtacak bir şey söyledi. İntihar edeceğini ve haklarını helal etmelerini istedi. Bu durum karşısında herkes önce şaka yaptığını düşündü. Ancak gerçek sonradan ortaya çıktı. 

İP HAZIRLAMAYA BAŞLADI

Şaka olduğu düşünülse de canlı yayında ip hazırlamaya başlayınca herkes ciddi olduğunu anladı. Ardından hemen sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler genç adamı durdurmak istediler. Eve gelen itfaiye kapıyı kırdı. Sağlık ekipleri ise kendisini asmış halde buldukları adama ilk müdahaleyi yapmak istediler. 

Ancak sağlıkçılar tarafından yapılan müdahale sonrasında genç adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Canlı yayında gerçekleşen intihar sonrasında arkadaşlarının hala çok şaşkın olduğu ve bu yaşananlara inanamadıkları belirlendi. Konu hakkında polis tarafından soruşturma açıldı. 

canlı yayın konya intihar sosyal medya