Canlı Yayında İğrenç İtiraf: "Seni Sadece Yatakta Seviyorum Deyince Arkadaşı İle Aldattım"

TAKİP ET

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici, Kocasının kendisine "Seni sadece yatakta seviyorum" Dediğini ve bunun üzerine kendisinin de kocasına en yakın arkadaşıyla aldattığını söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta herşey var programında itirafların ardı arkası kesilmiyor. Programa telefonla bağlanan bir izleyici kocasına 9 aydır en yakın arkadaşıyla aldattığını itiraf etti. Bunu izleyince kocasının kendisine "Seni sadece yatakta seviyorum" dediğini ve kendisinin bu nedenle eşini aldattığını söyledi.

"EŞİMİN SÖZLERİ AĞRIMA GİDİNCE ARKADAŞIYLA ALDATTIM"

Beyaz TV'nin en çok izlenen programlarından biri olan Hayatta herşey var programında Bugün yine kan donduran bir itiraf yaşandı. Telefonla canlı yayına bağlanan ve ismini vermeyen bir kadın izleyici eşini 9 aydır aldattığını söyledi. 23 yıllık evli olduğunu ve üç çocuğunun olduğunu söyleyen, “Aslında eşimi aldatmak istemiyordum. Fakat eşimin bana söylediği sözler çok ağrıma gidince dayanamayarak onu en yakın arkadaşıyla aldattım."  ifadelerini kullandı.

"SENİ SADECE YATAKTA SEVİYORUM"

Bunu ardından sözlerine devam eden seyirci, "Eşim bana, 'Seni sadece yatakta seviyorum. Lazım olmasan ister taşta yat, ister soğuk yerde yat umurumda değil.' dedi. Ben de bu sözlerden sonra dayanamadım."

"EŞİM SORUNCA YALANLADIM"

Eşim onu aldattığımın farkında ama tam bilmiyor. Sadece bir arkadaşı onu telefonla arayarak 'Eşinle en yakın arkadaşının ilişkisi var.' demiş. Eşim bana bunu söylediğinde ise hemen yalanladım ve örtbas ettim.” ifadelerini kullandı.

"YASAK AŞK YAŞADIĞIM KİŞİNİN EŞİ DE BENİM ARKADAŞIM"

Stüdyoda bulunanlar bu itirafın ardından şok yaşarken sunucu Nur viral seyirciye 'Aldatma hikayesi nasıl gelişti?' diye sordu. Bunun üzerine telefonla bağlanan kadın, "Eşimin arkadaşı benim peşimden 2-3 yıl dolaşmış. Ama ben bunun farkında değildim. Daha sonra sosyal medyadan bana istek gönderdi. Ben de eşimin arkadaşı olduğunu ve istemediğimi söyledim. Ardından onu engelledim. Aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar açıldı ve beni sevdiğini söyledi. Onun eşi de benim arkadaşım. Bir gün eşi benim telefonumla onu arayınca numaramı kaydetmiş. Ondan sonra beni telefonla rahatsız etmeye başladı." diyerek olayı anlattı.

hayatta her şey var itiraf aldatma itirafı şok beyaz tv nur viral