Canlı Yayında İğrenç İtiraf: Hamileyken Kocası En Yakın Arkadaşını Hamile Bıraktı

TAKİP ET

'Hayatta Her Şey Var' isimli programa bağlanan bir kadın yaptığı itirafla adeta kan dondurdu. Aynı zamanda stüdyodakiler şok oldu.

'Hayatta Her Şey Var' isimli programa bağlanan bir kadın yaptığı itirafla adeta kan dondurdu. Aynı zamanda stüdyodakiler şok oldu. 

Beyaz Tv ekranlarına hafta içi her gün yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' isimli programa bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadın yaptığı itiraf ile hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Telefon bağlantısı kuran kadının yapmış olduğu iğrenç itiraf gerçek hayatta yaşanan çarpık ilişkileri bir kez daha gözler önüne serdi. 

İsmini vermek istemeyen kadın izleyici 6 aylık hamile olduğu sırada kocasıyla ciddi bir kavga yaşadığını belirtti. Kavganın ardından evden gidip alkol alan kocasının yakın arkadaşına gittiğini ve kız arkadaşının kocasının kahve almak için evden çıkması ile ikisinin ilişkiye girdiğini anlattı. 

ARKADAŞINDAN ÇOCUĞU VARMIŞ

Evliliklerine devam eden ikilinin bu iğrenç sırrın ortaya çıkması ile büyük şaşkınlık yaşadıkları öğrenildi. Yakın kız arkadaşının bir süre sonra hamile kaldığı ve doğurduğu çocuğun ise kocasından olduğunu yakın arkadaşının itirafı ile öğrendiği belirlendi. İğrenç itirafın ardından program sunucusu büyük şaşkınlık yaşadı. Şaşkınlıklarını 'Böyle bir şey nasıl olabilir anlamıyorum. Kanımız dondu gerçekten' sözleri ile dile getirdiler. Programda yapılan itirafların şaşkınlık derecesi ise birbirlerini aratmayacak cinsten. Aldatan kadınlarında zaman zaman canlı yayına bağlanarak hayatları hakkında son derece ilginç itiraflarda bulundukları biliniyor. 

hayatta her şey var iğrenç itiraf canlı yayın