Canlı Yayında Dehşet Anları! İnşaat İşçisi Kendisini Doğalgaz Borusuna Astı: Katillerim En Sevdiğim İnsanlar

TAKİP ET

Tekirdağ'da inşaat işçisi olarak çalıştığı öğrenilen Armağan Kuru'nun Facebook'ta yaptığı canlı yayında kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar ettiği öğrenildi. Kuru'nun intihar etmeden saniyeler öncesinde, 'Katillrim en sevdiğim insanlar' ifadelerini kullandığı belirtildi.

Tekirdağ’da inşaat işçisi olarak çalıştığı öğrenilen Armağan Kuru’nun Facebook’ta yaptığı canlı yayında kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar ettiği öğrenildi. Kuru’nun intihar etmeden saniyeler öncesinde, ‘Katillrim en sevdiğim insanlar’ ifadelerini kullandığı belirtildi.

Olay, Tekirdağ Çerkezköy’de inşaat işçisi olarak çalıştığı öğrenilen 32 yaşındaki Armağan Kuru tarafından gerçekleştirildi. Facebook hesabından açtığı canlı yayında kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar eden genç adamın son sözlerinin, ‘Katillerim en sevdiğim insanlar’ olduğu öğrenildi.

CANLI YAYIN YAPIP HELALLİK İSTEDİ

Alınan bilgilere göre, Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde inşaat işçisi olarak çalışan ve kısa bir süre önce karısından boşandığı öğrenilen 1 çocuk babası 32 yaşındaki Armağan Kuru’nun intihar etmeden saatler önce eski karısı ve çocuğuyla görüştüğü ortaya çıktı. Görüşmenin ardından bir arkadaşının dükkanına giderek kablo aldığı öğrenilen genç adamın daha sonra tek başına yaşadığı eve gittiği ve burada cep telefonundan Facebook hesabına girerek canlı yayın açtığı öğrenildi. Yaptığı canlı yayında helallik isteyen Kuru’nun doğalgaz borusuna kendisini asarak intihar ettiği belirtildi.

SON SÖZLERİ BUNLAR OLDU

Armağan Kuru’nun canlı yayınını izleyen ve intihar anlarına tanık olan bir arkadaşının gördükleri karşısında şoka uğradığı ve durumu hemen polis ekiplerine bildirdiği öğrenildi. Adresi alan ekipler Kuru’nun evine intikal ederken olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Apartman görevlisinden alınan yedek anahtarla içeri giren polis ve sağlık ekipleri intihar eden Kuru’nun cansız bedeniyle karşılaştı. Öte yandan Armağan Kuru’nun intihar etmeden dakikalar öncesinde ‘İçim insan mezarlığı en çok da ben ölmüşüm kuklacı. Adım başı mezar taşım var. Katillerim en sevdiğim insanlar.’, ‘Her şeyin bir bedeli var yaptıklarınız da yapamadıklarınız da.’ şeklinde paylaşımlarda bulunduğu belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Tekirdağ Çerkezköy İnşaat işçisi İntihar Canlı yayın Facebook