Canlı Yayına Maskesi İle Çıktı, Anlattıkları Kan Dondurdu

TAKİP ET

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programına katılan ve yüzünde maskesi ile tanınmak istemeyen bir kadın başından geçenleri anlatırken stüdyodaki herkes gözyaşlarına boğuldu. Töreden kaçarken yaşadıkları herkesi etkiledi.

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına gelen Hayatta Her Şey isimli programda yapılan itiraflar hem stüdyodaki kişilerin hem de ekran başında izleyenlerin ağızlarını açık bıraktı. Günümüzde Doğu bölgelerde hala zaman zaman devam eden töre olaylarının bir yenisinin daha yaşandığı öğrenildi. Canlı yayına katılan bir kadın yaptığı itiraflarla yaşadığı töre hikayesini anlattı. 

Canlı yayında tanınmak istemediği için yüzüne maske takarak canlı yayına çıktı. Bunun üzerine ilk kocasını Van'da meydana gelen depremde kaybettiğini anlattı. Ardından şuan ikinci evliliğini gerçekleştiren kadın başına gelenleri anlatınca programın sunucusu olan Nur Viral ve stüdyodaki izleyiciler gözyaşlarını tutamadılar. 

KAYIN BİRADERİ İLE EVLENDİRİLMEK İSTENDİ

31 yaşında olan kadın töreler gereği kocasının ölümünden sonra kayın biraderi ile evlendirilmek istendi. Ancak bu duruma tepki gösterip istemediğini dile getirince yaşayacaklarından korktuğu için kaçarak ailesinin yanına sığındığını anlattı. Kocasını kaybettikten 4 yıl sonra ise bir kişi ile tanışıp aşık olduğunu ve bu evlilikten sonra hayatının bir anda tepe taklak olduğunu anlattı. 

Ancak küçükken verem hastalığı sebebiyle rahmi zarar gördüğü için bebeğinin olmadığını, eşinin ailesinin kendisine dul diye hitap ettiklerini ve kocasını kendisinden ayırıp başka bir kadınla evlendirmek istediklerini anlattı. Tüp bebek tedavisi göremeyeceğini söyleyen doktorlara inat canlı yayına bağlanan bir doktor talihsiz kadına yardım edeceğini ve tüp bebek yapılabileceğini anlattı. Bunun ardından kocasından ayrılmak istemediğini ve anne olarak bir aile olmak istediğini belirten kadın umut ışığı karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. 

canlı yayın itiraf nur viral hayatta her şey var