Canlı Yayına Damga Vuran İddia! Hz. Nuh Oğlunu Cep Telefonuyla Aradı Dedi, Stüdyo Buz Kesti

TAKİP ET

TRT ekranlarında yayınlanan 'Gündem Ötesi' programına katılan öğretim üyesi Dr. Yavuz Örnek, canlı yayında yaptığı ilginç açıklamalarla programa damga vurdu. İşte Yavuz Örnek'in Hz. Nuh hakkında söylediği ilginç iddialar…

TRT ekranlarında yayınlanan ‘Gündem Ötesi’ programına katılan öğretim üyesi Dr. Yavuz Örnek, canlı yayında yaptığı ilginç açıklamalarla programa damga vurdu. İşte Yavuz Örnek’in Hz. Nuh hakkında söylediği ilginç iddialar…

TRT ekranlarında sunuculuğunu Pelin Çift’in üstlendiği ‘Gündem Ötesi’ programında günün konusu ‘Nuh Tufanı’ oldu. Programın canlı yayınına konuk olan İbn Haldun Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Faruk Harman ve İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Yavuz Örnek konuk oldu.

İDDİALARI DAMGA VURDU

Programda işlenen ‘Nuh Tufanı’ konusu hakkında yorumlar yapılırken Yavuz Örnek programa damga vuran bir iddiada bulundu. Örnek’in söyledikleri program sunucusu Pelin Çift ve diğer konuk Ömer Faruk Harman’ı şok ederken ekran başındaki izleyenlerde büyük şok yaşadı.

‘HZ NUH OĞLUNU CEP TELEFONUYLA ARADI’

Programda açıklamalar yapan Yavuz Örnek, Nuh Tufanı yaşandığı sırada Hz. Nuh’un kendisine inanmayan oğlunu cep telefonuyla arayarak ikna ettiğini iddia ederek o dönemde çok daha ileri seviyede teknoloji kullanıldığı iddialarında bulundu. Kendisinin bilim adamı olarak bunları ispatlayacağının üzerine basan Örnek, iddialarına, o yıllarda Hz. Nuh’un bir gemi inşa ettiğini ve bu gemide nükleer enerji kullandığını da ekledi. Kendisinin de bir bilim adamı olduğunu söyleyen Yavuz Örnek, bu açıklamalarının hepsinin bilimsel kanıtlara dayandığını da savundu. Bununla da kalmayan Örnek, Nuh Tufanı’nın son bulmasının ardından gemiden güvercin yollanmadığını ve o gemiden uçan bir İnsansız Hava Aracı (İHA) yollandığını söyleyerek şok üstüne şok yaşattı.  

 

Canlı Yayın TRT Gündem Ötesi Nuh Tufanı Hz. Nuh İddia Yavuz Örnek Hz. Nuh Oğlunu Aradı