Caniliğin Böylesi! Tecavüz Ettikleri Genç Kadını Diri Diri Yakarak Önünde Selfie Çektiler

TAKİP ET

İngiltere'de yaşanan olay herkesin kanını dondurdu. Genç bir kadını iş görüşmesi için eve çağıran iki adam kadına tecavüz ederek diri diri yaktılar. Arabanın içinde diri diri yaktıkları kadının önünde selfie çeken caniler bu kadarına da pes dedirtti.

İngiltere’de yaşanan olay herkesin kanını dondurdu. Genç bir kadını iş görüşmesi için eve çağıran iki adam kadına tecavüz ederek diri diri yaktılar. Arabanın içinde diri diri yaktıkları kadının önünde selfie çeken caniler bu kadarına da pes dedirtti.

Olay, 2010 yılında İngiltere’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Quuen Ngoc isimli genç bir kadını evlerine iş görüşmesi için çağıran 2 adam genç kadına burada kabusu yaşattılar. Tecavüz ettikleri kadını arabasına taşıyarak diri diri yakan caniler araba önünde selfie çekti.

AİLESİ HABER ALAMAYINCA POLİSİ ARADI

Tecavüzü planlayan 2 cani adam 29 yaşındaki kadına kabusu yaşatırken tecavüzün ardından arabasına götürdükleri genç kadını diri diri yakarak öldürdü. Ailesi genç kadından haber alamayınca durumu polise bildirdi. Vatandaşlar tarafından yol kenarında bulunan aracın yanmış halde olduğu itfaiye ve polis ekiplerine bildirilirken polisler yaptıkları araştırmalar sonucunda araç içinden çıkan yanmış kadın cesedinin Quuen’e ait olduğunu belirlediler. Güvenlik kamerası kayıtları incelenirken canilerin kadını arabaya taşıdıkları ve arabayı ateşe verdikleri görüldü. Öte yandan yapılan araştırmalarda iki adamın kadının kredi kartı şifrelerini zorla alarak alışveriş yaptıkları da öğrenildi. Talihsiz kadının arabaya taşınırken canlı olduğu ancak arabayı ateşe veren canilerin kadın diri diri yanarken arabanın önünde selfie çektikleri de ortaya çıktı. Olayla ilgili mahkemenin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

 

Dünya haberleri İngiltere Tecavüz Yanmış ceset Selfie