Cani Anne Ölüme Terk Ettiği Bebeğini Çürüyünce Gömdü Sokak Hayvanları Buldu

TAKİP ET

Gizli bir şekilde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti. Çürüyünce gömdü ancak sokak hayvanları tarafından çıkarılan bebek parçalara ayrıldı.

Gizli bir şekilde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti. Çürüyünce gömdü ancak sokak hayvanları tarafından çıkarılan bebek parçalara ayrıldı.

Can, annenin yaptıkları herkesin kanını dondurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 38 yaşındaki Devrim K. isimli kadın bir süredir birlikte olduğu sevgilisinden hamile kaldığını öğrendi. Ancak hamilelik sürecini geç öğrenmesinden dolayı bebeği aldıramadı. 

Arkadaşlarından ve ailesinden hamileliğini 9 ay boyunca saklamayı başardı. Sonrasında doğum sancıları başlayınca tek başına doğumu gerçekleştirdi. Annesiyle yaşadığı evin çatı katında yaptığı doğum sonrasında sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi. Bunun üzerine akşam işe gitmeye devam eden kadın sadece akşamları bebeği ile ilgilenmeye başladı. Bebeğin varlığından kimsenin haberi olmadığı için duruma müdahale edemediler. 

BAKMADIĞI İÇİN BEBEK ÖLDÜ

Bir süre sonra minik bebek açlıktan, yeterli beslenememekten ve bakımsızlıktan öldür. Bebeğin öldüğünü fark eden kadın poşete koyduğu bebeği bir mezarın içerisine yüzeysel olarak gömdü. Tam gömemediği için kısa süre sonra sokak hayvanları tarafından dışarı çıkartıldı. Bunun üzerine parçalara ayrıldı. Ancak sonrasında görevliler tarafından fark edilince polise haber verildi ve polis tarafından inceleme başlatıldı. Cani anne durumu daha fazla saklayamayınca kendi isteği ile kendisini ihbar etti ve itirafta bulundu. Denetim şartı ile serbest bırakılan anne hakkında 15 yıla kadar hapis istemi ile davanın açıldığı öğrenildi. 

bebek cani anne dava