Cani Adam, Para Karşılığı Cinsel İlişki Teklifini Kabul Etmeyen Eski Eşini Boğarak Öldürdü

TAKİP ET

İngiltere'nin başkenti Londra'da eski eşini evine davet eden 35 yaşındaki adam para karşılığı cinsel ilişki teklifini kabul etmeyen kadını boğarak öldürdü.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan cinayet ülkeyi ayağa kaldırdı. 35 yaşındaki adam eski eşini evine davet etti ve cinsel ilişki için para teklif etti. Kadın bunu kabul etmeyince cani eski koca kadını boğarak öldürdü.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN BOŞANDILAR

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan 35 yaşındaki Martin Cavanagh, 31 yaşındaki Sofia isimli kadınla 2011 yılında evlendi. Iddiaya göre aralarında şiddetli geçimsizlik olan ve kıskançlıklar yüzünden sürekli kavga eden çift 2016 yılında boşandı. Eski eş boşanmalarına rağmen kadının hayatını kontrol altında tutmaya çalıştı. Çift ortak arkadaşları nedeniyle sık sık aynı ortama girince yeniden yakınlaşmaya başladı. Adam 1 sırada eski eşini evine davet etti ve para karşılığında cinsel ilişki yaşamak istedi. Kadın bu teklifi kabul etmeyince de cani adam kadını boğarak öldürdü.

CESEDİ YATAK ODASINDA BULUNDU

Polis yapılan bir ihbarı değerlendirerek 31 yaşındaki adamın Londra'daki evine girdi. Genç kadının yatak odasında ölü bulunması sonucu polis tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan Araştırma sonucunda camiye Adam'ın eski eşiyle hayvanat bahçesinde buluştu ve daha sonra kadını evine davet ettiği belirlendi.  Cani adam, evde eski eşine kendisi ile son kez birlikte olması karşılığında 100 puan teklif etti. Kadın teklifi kabul etmeyince de adam boğarak öldürdü. 

ingiltere londra cani adam son dakika