Çanakkale'de Mucize Gibi Kurtuluş! Denizden Ölüsü Çıkarıldı, Hastanede Yeniden Canlandı

TAKİP ET

Çanakkale'de şehir iskelesinde dengesini kaybederek denize düşen İbrahim Işık adlı adam denizde boğulmuş ve hayati fonksiyonlarını kaybetmiş şekilde çıkarılmıştı.

Çanakkale’de şehir iskelesinde dengesini kaybederek denize düşen İbrahim Işık adlı adam denizde boğulmuş ve hayati fonksiyonlarını kaybetmiş şekilde çıkarılmıştı.

Olay, dün saat 16.00 sularında Çanakkale şehir İskelesinde meydana geldi. İskelede denize düşen ve balık tutan vatandaşlar tarafından fark edilen Işık, ekiplerin yaptığı 1 saatlik çalışma sonrasında denizden hayati fonksiyonları durmuş şekilde çıkarılmıştı. Fakat bugün Işık’tan gelen haber bir mucizenin göstergesi oldu. 41 yaşındaki adamın hastanede yapılan müdahale sonrasında yaşama geri döndüğü bilgisi verildi.

DENİZİN DERİNLİKLERİNDE KAYBOLMUŞTU

Çanakkale şehir merkezinde denize düşerek çırpınmaya başlayan 41 yaşındaki İbrahim Işık, bir süre sonra denizin derin sularında gözden kaybolmuştu. Talihsiz adamı gören vatandaşlar hemen ekiplere haber vermiş ve ekipler olay yerine gelerek 1 saatlik bir çalışma sürdürmüştü. Bölgede arama çalışması yapan sahil güvenlik botu aradan 1 saat geçtikten sonra adamı denizin 7 metre altında bulunmuştu. Denizden hayati fonksiyonları durmuş şekilde çıkarılan talihsiz adam ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Nöroloji Yoğun Bakım Servisinde tedavi altına alındığı öğrenilen İbrahim Işık’ın mucize bir şekilde yaşama geri döndüğü belirtildi. Yaşam belirtisi gösteren adamın durumunun ciddiyetini koruduğu da verilen bilgiler arasında yer aldı. Yaşanan olayla şlgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

çanakkale şehir iskelesi deniz boğulan adam cansız bedeni çıkarıldı hastanede hayata döndü yeniden canlandı mucize kurtuluş