Çanakkale'de Otomobille Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Ölü, 5 Yaralı

TAKİP ET

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobille hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişide yaralandı.

Çanakkale - Bandırma karayolunda Biga ilçesi istikametine seyir halinde olan Ferruh Öztürk yönetimindeki hafif ticari araç, Lapseki ilçesi Adatepe köyü yakınında Hacıömerler Kavşağı mevkisinde Murat Korkmaz yönetimindeki otomobille çarpıştı. 

Çarpmanın etkisiyle tarlaya devrilen otomobilin sürücüsü ve hafif ticari aracın içerisindekilerden Necati Albayrak kaza mahallinde hayatını kaybetti. 

Otomobilin içerisindeki Fuat Ayyıldız, Mert Ayyıldız ve Fatih Ayyıldoz ile hafif ticari aracın sürücüsü Biga Ayıtdere Köyü Muhtarı Ferruh Öztürk ve yanında seyahat eden Rabia Öztürk yaralandı. 

Kazanın çevredekiler tarafından ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada yaralanan 5 kişiye sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra Lapseki ve Çanakkale'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kazada yaşamını kaybeden iki kişinin cansız bedenleri, kaza mahallindeki incelemelerin tamamlanmasından sonra otopsi yapılmak üzere Lapseki Devlet Hastanesi morguna götürüldü.  

Çanakkale Lapseki trafik kazası