Çanakkale'de otomobil kazasında yaşamını yitiren sürücünün aracında uyuşturucu madde bulundu

TAKİP ET

Çanakkale'nin Kangırlı köyü yakınlarında meydana gelen bir kaza sonucunda, yağmur suyu tahliye kanalındaki küngeye çarpan otomobilin sürücüsü Ferhat Aslan (41) hayatını kaybetti. Kazada yapılan aramada, otomobilde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ÇaKaza, sabah saatlerinde Lapseki-Çanakkale kara yolu üzerinde gerçekleşti. Ferhat Aslan'ın kullandığı 35 ANY 360 plakalı otomobil, kontrolünü kaybederek yağmur suyu tahliye kanalındaki küngeye çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin motoru yerinden fırladı. Maalesef, kaza sonucunda sürücü Aslan hayatını kaybetti. Cenaze, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu acı olayın ardından otomobilde yapılan aramada ise çeşitli türlerde çok sayıda uyuşturucu madde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çanakkale'de meydana gelen bu üzücü kaza, hem trafik güvenliği hem de uyuşturucu madde kullanımı gibi ciddi sorunları bir kez daha gündeme getirdi. Olayın detayları ve uyuşturucu madde ele geçirilmesiyle birlikte, yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.

Çanakkale trafik kazası ölüm haberi uyuşturucu madde