Çanakkale'de 10 Yaşındaki Bir Çocuk Tarlada Ölü Halde Bulundu

TAKİP ET

Çanakkale'nin sakin Bayramiç ilçesi, son günlerde sarsıcı bir olayla çalkalanıyor. İlçenin Tülüler köyü yakınlarında yaşanan trajik olayda, 10 yaşındaki Mehmet Sıtkı Gültekin adlı çocuk, babası Hasan ve annesi Rukiye Gültekin'in gözleri önünde tarlada ölü bulundu.

Olay, hızla yayılan şüphelerle çevrili bir gizeme dönüşüyor. İşte olayın ayrıntıları:

Saat 17.00 civarında, Tülüler köyü yakınlarındaki İbrahim Aktaş'a ait bir kapya biber tarlasında çalışan aile, çocukları Mehmet Sıtkı Gültekin'in oyun oynarken aniden kaybolduğunu fark etti. Panikle çocuklarını aramaya başladılar.

Bir süre sonra, tarlada çalışan bir işçi, Gültekin'i yerde hareketsiz yatarken buldu. Küçük çocuk acilen Bayramiç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ancak tüm tıbbi müdahalelere rağmen, Mehmet Sıtkı Gültekin yaşamını yitirdi.

Şimdi ise toplum, bu trajik olayın ardındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor. Gültekin'in kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kondu. Olayın aydınlatılması amacıyla Jandarma ekipleri titiz bir soruşturma başlattı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesindeki bu olay, bölgeyi derin bir endişe ve merak içinde bırakırken, toplumun dikkatini çeken bir gizem halini alıyor. Soru işaretleriyle dolu bir trajediye dair detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, soruşturma sonuçları bekleniyor.

Çanakkale ölüm haberi cansız beden