Çanakkale Açık Cezaevinde Yangın: Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

Çanakkale'de bulunan Açık Ceza İnfaz Kurumunda çıktığı öğrenilen yangının itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürüldüğü öğrenildi.

Çanakkale’de bulunan Açık Ceza İnfaz Kurumunda çıktığı öğrenilen yangının itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürüldüğü öğrenildi.

Olay, Çanakkale Atikhisar Caddesi’nde yer alan Açık Ceza İnfaz Kurumu Atölye binalarında meydana geldi. Ceza İnfaz Kurumunun atölye binalarının çatı onarımı sırasında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktığı ve yangının personelin ihbarı ile itfaiye ekiplerine bildirildiği öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, 112 Acil Servis ve AFAD ekipleri gönderildi.

YANGINDA CAN KAYBI YAŞANMADI

Ceza İnfaz Kurumunun atölye binalarından birinde başlayan yangının bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla 1,5 saatte kontrol altına alındığı öğrenildi. Yangını haber alan mahkumların aileleri Ceza İnfaz Kurumunun önüne toplandığı ve büyük panik yaşadığı öğrenildi. Ceza İnfaz Kurumunun Müdürü olan Bekir Alanoğlu’nun panik halindeki aileleri sakinleştirdiği bilgisi alındı. Yangının atölye binalarındaki çalışmalar sırasında çıktığı belirlenirken çıkan yangında can kaybı yaşanmadığı ve itfaiye ekiplerinin yangını soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.  

 

çanakkale açık ceza infaz kurumu yangın atölye çatı can kaybı itfaiye müdahale