Can Yaman gittiği eğlence mekanında dansözle karşılıklı göbek attı

TAKİP ET

Şöhretini Türkiye dışına taşıyan yakışıklı oyuncu Can Yaman, dün akşam gittiği bir mekanda dansözle karşılıklı göbek attı.

Erkenci kuş dizisiyle şöhretini Türkiye dışına taşıyan yakışıklı oyuncu Can Yaman, dün akşam arkadaşlarıyla gittiği bir mekanda dansözle karşılıklı göbek attı.
Yakışıklı oyuncu Can Yaman, arkadaşlarıyla beraber dün akşam Etiler’de bir mekana eğlenmeye gitti. Masada oturduğu anda yanına gelen dansöze önce oturduğu yerden eşlik eden oyuncu, daha sonra arkadaşlarının da ısrar etmesi üzerine ayağa kalkarak dansözle karşılıklı göbek attı. Gece boyunca bir hayli keyifli olan yakışıklı oyuncu cebinden çıkardığı parayı karşılıklı göbek attığı dansözün göğsüne koyması dikkatlerden kaçmadı.

Saçlarını açık arttırma ile satacak

Keyifli geçen gecenin sonunda muhabiler ile ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, Erkenci Kuş dizisi için saç ve sakalını uzattığı ve bu tarzı kendisine yakıştırıp dizi bittikten sonrada kullandığını, ancak Ocak ayında vatani görevini yapmak için askere gideceği için kestirmek zorunda olduğunu söyledi. Yakışıklı oyuncu Can Yaman, kestireceği saçlarını açık arttırma ile satışa çıkaracağını,  elde edilen parayı ise bağışlayacağını söyledi.

Can Yaman kimdir

Can Yaman, Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik, Dolunay ve Erkenci kuş adlı dizilerdeki rolleriyle tanınan Türk oyuncu. Liseyi İtalyan Lisesi'nde okuyan Yaman, Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir.

can yaman dansöz göbek attı