Çamlıca Camii otoparkında saklanan otomobillere ilişkin yeni gelişme

TAKİP ET

Üsküdar'daki Çamlıca Camii otoparkında pek çok otomobilin stoklandığına ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşılmasının ardından çokça eleştirilmişti. Otomobil stokçuları tarafından park edildiği iddia edilen arabaları görüntüleyen vatandaş, 'Dursun arabalar burada, nasılsa değerlenir' ifadelerini kullanmıştı. 

Olayın gündeme düşmesiyle birlikte otomobillerin kaldırılarak otoparkın boşaltıldığı tespit edildi.  

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. Görüntülerden sonra olay yerine gidenler arabaları göremedi. Olaydan sonra araçların otoparktan çıkartıldığı tespit edildi.

OTOPARK TAMAMEN BOŞALTILDI 

Çamlıca Camii otoparkında yer alan araçların bir filo şirketine ait olduğu iddia edilirken onlarca aracın stoklandığı kayıt edilmişti. Bir vatandaşın kayıt ettiği görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Stoklandığı öne sürülen otomobillerin haber yapılmasından sonra otomobillerin kaldırıldığı ve otoparkın boşaltıldığı fark edildi. 

"ARABALAR DURSUN BURADA, NASILSA DEĞERLENİR" 

Cami otoparkında yer alan otomobillerin bir vatandaş cep telefonu ile kayda alarak olayı eleştirmişti. Kaydı alan vatandaş, "Bu otopark, camiye gelen vatandaşların araçlarını ücretsiz olarak park edebilmesi için tahsis edildi. Filo araçlarının hepsi burada. Araçlarını değerlendiriyorlar. Dursun arabalar burada, nasılsa değerlenir. Bunlar da fırsatçılar” ifadeleri ile tepkisini göstermişti. 

İstanbul otopark araçlar