Camiyi süslediler, Skandal Görüntüler Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Kıbrıs'ta Girne bölgesinde bulunan bir caminin Pakistanlılar tarafından süslenmesi ile birlikte ortaya son derece skandal görüntülerin çıktığı öğrenildi.

Kıbrıs'ta Girne bölgesinde bulunan bir caminin Pakistanlılar tarafından süslenmesi ile birlikte ortaya son derece skandal görüntülerin çıktığı öğrenildi. 

Kıbrıs'ın Girne bölgesinde bulunan bir köyde pek çok müslümanı çılgına çevirecek skandal görüntülerin ortaya çıktığı öğrenildi. Bunun üzerine bölgede bulunan vatandaşların büyük bir kısmının konu hakkında tepkilerini dile getirdiği öğrenildi. Caminin süslenmesi bu anlamda sosyal medyada da hızla yayılırken tepkileri beraberinde getirdi. 

Ozanköy bölgesinde bulunan Kazafana Camisinde bölgede bulunan Pakistan uyruklu vatandaşlar dinleri gereğince mevlid okutmak istediler. ancak bu isteklerini farklı şekilde gerçekleştirmeleri son derece tepki çekti. Camiyi süslemeleri ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu. 

CAMİYİ IŞIKLARLA SÜSLEYİNCE KONU HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILDI

Pakistanlı vatandaşlar tarafından Kazafana camisinin etrafına renkli ışıkların takılması büyük tepki çekti. Cami bahçesinde bulunan ağaçların üzerine çeşitli süsler takıldı. Bunun ardından görüntüler Hristiyanların noel süslemelerine benzetildi. Fotoğraflar sosyal medyada paylaşılınca İslam dininde böyle bir süslemenin olmadığı, yabancılara ve Hristiyanlara özenildiği yönünde ciddi tepkiler verildi. Camide skandal adı altında başlıklarla yapılan haberlerin ardından camiye polis ekipleri gelerek inceleme yaptılar. Işıklar kısa süre sonra kaldırıldı. Girne Kaymakamlığı olaya müdahale etti ve cami imamından bilgi alındı. Ardından soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

kıbrıs cami skandal