Camilerden Direniş Çağrısı Yapılmıştı! İsrail Gazze'yi Savaş Uçakları ve Tanklarla Vurdu

TAKİP ET

Filistin Gazze şehri alev alev yanıyor. Son olarak Kudüs'e sahip çıkmak ve asla İsrail'in Başkenti olduğu betimlemelerini kabul etmemek için Camilerden yapılan direniş çağrıları sonrasında Gazzelilerin Kudüs için sokağa çıktığı öğrenilmişti. İsrail Gazze Şeridini savaş uçağı ve tanklarla vurduğu öğrenildi.

Filistin Gazze şehri alev alev yanıyor. Son olarak Kudüs’e sahip çıkmak ve asla İsrail’in Başkenti olduğu betimlemelerini kabul etmemek için Camilerden yapılan direniş çağrıları sonrasında Gazzelilerin Kudüs için sokağa çıktığı öğrenilmişti. İsrail Gazze Şeridini savaş uçağı ve tanklarla vurduğu öğrenildi.

İsrail’in ablukası altında olan Gazze yine insanlık dışı bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. Gazze Şeridine yapılan savaş uçaklı ve tanklı saldırı ardından açıklama yapan İsrail Ordusunun tank ve savaş uçaklarının Gazze Şeridinde terör örgütüne ait olan iki hedefi vurduğunu belirttiği öğrenildi.

ROKET SALDIRISINA KARŞILIK VERİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

İsrail Ordusunun yapılan saldırının ardından yaptığı açıklamada, gün içerisinde Gazze’den İsrail’in Güneyine düzenlendiği iddia edilen üç roketli saldırıya karşılık olarak bu saldırının düzenlendiği iddialarına da yer verildi. 

CAN KAYBI YAŞANMADI

Yapılan roketli ve tanklı saldırıda herhangi bir ölü ve yaralı olmadığı belirtilirken gerçekleştirilen roketli saldırı sonucunda atılan roketlerden ikisinin İsrail’in Güneyine boşluk bir alana, ikisinin ise Gazze’ye düştüğü belirlendi. 

TÜM ROKET SALDIRILARINDAN HAMAS SORUMLU TUTULDU

İsrail Ordusundan yapılan bir diğer açıklamada, Gazze’den İsrail tarafına yapılan bütün roket saldırılarında Hamas’ın sorumlu tutulacağı belirtildi. İsrail’in taraflarına yapıldığı iddia ettiği roketli saldırı için Gazze Şeridi’nden hiç kimsenin üstlenmediği öğrenildi.

 

Dünya haberleri İsrail Gazze Saldırı Kudüs Direniş Filistin Tanklı roketli saldırı