Camide Fuhuş Skandalı! Emekli İmam Yardıma Muhtaç Kadınlarla Cinsel İlişkiye Girdi!

TAKİP ET

Konya'da yaşanan olayda herkes şaşkına uğradı. Konya'da emekli olan bir imam gönüllü olarak müezzinlik yaptığı camide fuhuş yaparken yakalandı. İmam yardıma muhtaç kadınlarla cinsel ilişkiye girdiği sırada cemaat tarafından yakalandı.

Konya’da yaşanan olayda herkes şaşkına uğradı. Konya’da emekli olan bir imam gönüllü olarak müezzinlik yaptığı camide fuhuş yaparken yakalandı. İmam yardıma muhtaç kadınlarla cinsel ilişkiye girdiği sırada cemaat tarafından yakalandı.

Konya’nın Selçuklu ilçesinde iğrenç bir olay yaşandı. Selçuklu ilçesinde bir camide yıllardır imamlık yapmış olan Y.Y emekli olduktan sonrada gönüllü olarak müezzinlik yapmaya başladı. 

Gelen haberlere göre biri resmi nikahlı iki eşi ve 6 çocuğu bulunan 60 yaşındaki imam Y.Y cami içerisinde fuhuş yaparken yakalandı. Y.Y ‘nin camide yardıma muhtaç kadınlarla para karşılığında cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi. 
Kuran kursuna giden çocukların durumu anlatmasının üzerine durumdan haberdar olan cami cemaati üyeleri müezzini takip ederek, kadınları camiye aldığı esnada cep telefonu ile görüntüledi. Yaşanan rezaleti cep telefonuna kaydeden cemaat üyeleri durumu hemen müftülüğe bildirdi. Müftülük fuhuş yaptığı iddia edilen Y.Y’ye müezzinlik yasağı getirdiği bildirildi. 

Camide fuhuş yaptığı iddia edilen Y.Y ise, "Bir şey söylemek istemiyorum. Uzaklaştırıldım, 1 aydır camiye girmiyorum. Şimdi umreye gideceğim, bunlarla kafamı meşgul etmek istemiyorum" ifadelerinde bulundu.

 

camide fuhuş fuhuş skandalı imam fuhuş yaptı konya cemaat yakaladı