Camı Kapatmak İstedi, Gördüğü Manzara Karşısında Şok Oldu! Komşusu Kendisine Bakarak Çırılçıplak Mastürbasyon Yapıyordu

TAKİP ET

İstanbul'da yalnız yaşayan genç kadın, camı kapatmak isterken karşı komşusunun kendisine bakarak çıplak şekilde mastürbasyon yaptığını gördü. Genç kadının şikayeti üzerine, sapık komşu hakkında 3 yıla kadar hapis istemi ile 'cinsel taciz' suçundan dava açıldı.

İstanbul’da yalnız yaşayan genç kadın, camı kapatmak isterken karşı komşusunun kendisine bakarak çıplak şekilde mastürbasyon yaptığını gördü. Genç kadının şikayeti üzerine, sapık komşu hakkında 3 yıla kadar hapis istemi ile ‘cinsel taciz’ suçundan dava açıldı. 

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan bir cinsel taciz davasının içeriği şaşkınlık yarattı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, İstanbul Eyüp’te 11 Ağustos 2017 saat 22.00'de meydana gelen olayda 5 yıldır yalnız yaşayan Vildan D. isimli kadının üst komşusu C. D. ile oturduğu belirtildi. Bu sırada C.D.’nin hafif aralık olan camı kapatmak istediği, ancak karşı apartmanda bulunan Sinan K.'nın çıplak vaziyette kendilerine doğru mastürbasyon yaptığını gördüğü belirtildi. 

CEP TELEFONU İLE KAYDETMEK İSTEDİLER
C.D. gördüklerini hemen Vildan D.’ye haber verdi. İki kadının kendisini cep telefonu ile görüntülemek istediğini fark eden Sinan K. başka odaya kaçınca Vildan D. camı açarak Sinan K.'ya ‘dışarı çık' diye bağırdı. Adam çıkmayınca da eline geçirdiği soda şişesini karşı dairenin camına fırlatarak kırdı. Komşular kırılan cam sesi üzerine dışarı çıkarken, iki kadın polisi aradı. 

5 GÜNDE 3 DEFA YAKALANDI
Sinan K.'nın bir yıl önce bu daireden taşındığı öğrenilirken, Vildan D. dairesinin gözetlendiğini fark ettikten sonra perdelerini sürekli kapalı tuttu. Polise ifade veren genç kadın, son 5 günde 3 defa Sinan K.’yı bu şekilde yakaladığını ve şikayetçi olduğunu söyledi.

3 YIL HAPSİ İSTENİYOR
Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Sinan K. hakkında “cinsel taciz” suçlaması ile 3 yıl hapis cezası istendi. İddianame İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. 

 

istanbul cinsel taciz komşu kadın pencere cam söz son dakika son dakika haberi