Büyükanne Pastayı Şeker Sandığı Fare Zehriyle Süsledi 10 Çocuk Zehirlendi!

TAKİP ET

Arjantin'de bir büyükannenin torununun okul etkinliği için hazırladığı pasta felakete yol açtı. Torununun okuluna hazırladığı pastayı şeker sandığı fare zehriyle süsleyen büyükanne 4-5 yaşlarında olan 10 öğrencinin zehirlenmesine neden oldu.

Arjantin’de bir büyükannenin torununun okul etkinliği için hazırladığı pasta felakete yol açtı. Torununun okuluna hazırladığı pastayı şeker sandığı fare zehriyle süsleyen büyükanne 4-5 yaşlarında olan 10 öğrencinin zehirlenmesine neden oldu.

Arjantin’in Mendoza şehrinde bir büyükannenin torununun okul etkinliğine katkıda bulunmak için hazırladığı pasta felakete neden oldu. Ülke genelinde kutlanmakta olan özel günde torununun okula götürmesi için pasta hazırlayan büyükanne bu pastaya şeker sandığı fare zehriyle süsleme yaptı. Büyükannenin şeker sandığı fare zehri ile süslediği pasta okuldaki 4-5 yaşlarındaki 10 çocuğun zehirlenmesine neden oldu. 

YAKINLARI FARK ETTİ OKUL YÖNETİMİNİ ARADI

Büyükannenin yaptığı büyük hatayı fark eden aile yakınları hemen okulu arayarak bilgilendirme yapsa da öğrencilerin zehirlenmesinin önüne geçemedi. Okuldan alınan bilgilere göre aile yakınlarının durumu yönetime haber vermesi olası büyük felaketin önüne geçti. Alınan bilgilere göre durumdan şikayetçi olan veli olmadığı belirtildi. 

 

büyükanne fare zehri pasta süsleme 10 çocuk zehirlendi arjantin